رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق بازرگانی ایران گفت: مرکزی در سازمان توسعه و تجارت برای پایش مشکلات قرارداد اوراسیا وجود دارد که صادرکنندگان باید با این مرکز در ارتباط مستقیم باشند و مشکلاتشان را بازگو کنند.
پایگاه خبری بازرگانان ایران: جمشید نفر، درباره توافقنامه اوراسیا که از ۵ آبان عملیاتی شده است، گفت: این کار یک شروع جدید است و به طور حتم در ابتدا مواردی وجود دارد که با مشکل مواجه میشود؛ اما وزارتخانههای امورخارجه و اقتصاد باید از این طرح پشتیابی کنند تا در نهایت مشکلات برطرف شود.
وی با اشاره به روند تعیین تعرفه تجاری بین دو طرف خاطرنشان کرد: تعرفه ترجیحی معمولا یک بازار چانه زنی چندجانبه است بین کشورهای مبدا و مقصد؛ مثلا ممکن است برخی کالاهایی که ما اصرار به صادرات آن داریم، چندان مطلوب کشور واردکننده نباشد و طبیعی است که در کالاهای مطلوب کشور واردکننده، مسیر تجاری بازتر بوده و فعالیت روانتر باشد.
به گفته دبیر کل کنفدراسیون صادرات ایران، به دلیل جدید بودن این توافقنامه ممکن است در مسیر گمرک نیز مشکلاتی بوجود آید که با آسیبشناسیهای دقیق میتوان آنها را مرتفع کرد.
نفر تصریح کرد: مرکزی در سازمان توسعه و تجارت برای پایش مشکلات قرارداد اوراسیا وجود دارد که صادرکنندگان باید با این مرکز در ارتباط مستقیم باشند و مشکلاتشان را بازگو کنند تا نهاد دولتی و بخش خصوصی پیگیر حل آن باشند.
به گفته وی در ابتدای این مسیر مشکلاتی در رابطه با فرمهای اوراسیا وجود داشته که حل شده است./خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
- محمد شجاعی
- کد خبر 15406
- بدون نظر
- پرینت