بازرگانان نیوز: طبق اعلام گروه صنعتی ایرانخودرو، سیدعلی قاضوی با بیان این خبر، تاکید کرد: تمامی قطعات راناپلاس تولید داخل است و تاکنون بیش از ۲۰۰۰ دستگاه از این خودرو تولید شده و از مهر ماه امسال تحویل مشتریان خواهد شد. براساس برنامه تولید در نظر گرفته شده، با ظرفیت روزانه ۵۰ دستگاه، سالانه ۱۵ هزار دستگاه از این محصول تولید خواهد شد. ضمن اینکه پیشبینی می شود تا انتهای سال جاری ۱۳ هزار دستگاه از این خودرو تولید شود.
مدیر پروژه خودروی راناپلاس ضمن تاکید بر اینکه این پروژه در راستای ارتقای کیفیت محصول و جلب رضایت مشتریان تعریف و اجرا شده است، اظهار کرد: براساس نظر مشتریان، در خودروی رانا پلاس هم سیستم صوتی و هم بلندگوهای داخل خودرو را تقویت و به آن توییتر افزودهایم. عمده تغییرات صورت گرفته در این خودرو راناپلاس در مقایسه با خودروی مبنا، مربوط به تزیینهای داخلی است.
وی افزود: در این محصول، گرین (دانهبندی) روی داشبورد (طرح دو گرین) و پنل جلو داشبورد تغییر یافته و کنسول میانی خودرو به صورت یکپارچه با طرح جدید ارائه خواهد شد، کلیدهای شیشه بالابر جلو و عقب جدید، کلید تنظیمات آیینهها و آیینهبرقی، مجموعه دسته دنده و دسته راهنما و دسته برف پاک کن نیز با طرح جدید است. آیینههای این خودرو جدید، راهنمادار و هم رنگ بدنه است. قطعات تزییناتی بیرون خودرو، دستگیرهها و زههای جانبی همرنگ بدنه (پکلوک) و جلو پنجره طرح جدید است که موجب زیبایی بیشتر در ظاهر خودرو میشود. طرح چراغها نیز کاملا به روز بوده و صندلیها با روکش جدید اسپرت به همراه ایزوفیکس است.
مدیرپروژه خودروی رانا پلاس با اشاره به اینکه، جلو آمپر این خودرو دیجیتال است که قابلیت افزودن لوگوی سیستمهای جدید همچون سیستم پایداری (ESC)، سیستم تنظیم باد تایرها (TPMS) و سیستم فرمان برقی (ESP) و… را دارا است، ادامه داد: در سیستم کروز کنترل نصب شده بر روی این خودرو نیز باید گفت که غربیلک فرمان این خودرو هم دارای کلیدهای کنترل رادیو پخش و هم کروز کنترل است. هم چنین برای جلوگیری از صدای بیشتر، در موتور عایق صداگیر نصب و موکت صندوق عقب و قالپاق دارای طرح جدید است.
قاضوی در رابطه با مشخصات فنی خودروی راناپلاس، گفت: موتور این محصول TU۵ و استاندارد آلایندگی آن یورو ۵ است. این خودرو پنج دنده و دارای موتور ۱۶۰۰ با قدرت ۱۰۵ اسب بخار بوده و ترمزهای جلو و عقب آن کاسهای است. سیستم شش دنده MT و AMT، فرمانبرقی و نیز برخورداری از موتور EC۵ در برنامههای تولید آینده این خودرو قرار دارد که پایان امسال به عنوان نسخه «سطح بالا» (High Level) عرضه خواهد شد.
همچنین در این رابطه، چندی پیش کیانوش پورمجیب -معاون تحقیقات، طراحی و تکوین محصولات گروه صنعتی ایرانخودرو- با بیان اینکه تولید راناپلاس با ظرفیت تولید روزانه ۵۰ دستگاه از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده است، گفت: تولید و عرضه این محصول براساس نظرات مشتریان در دستور کار قرار دارد. تولید راناپلاس در جهت نیل به اهداف و برنامههای توسعهای محصولات ایرانخودرو و افزایش سهم برند این خودروسازی صورت گرفته است. ارتقای سطح کیفیت محصول به گونهای است که مشکلات کیفی آن بر اساس بازخورد و نظرات مشتریان مرتفع شده و سطح کیفیت آن بالاتر یا دست کم در سطح خودروهای رقیب قرار گرفته است. ضمن اینکه دیگر اهداف تولید این خودرو، پوشش حداکثری نیازمندیهای مشتریان بازارهای داخلی و صادراتی است.