تقاضای جمعی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه در دستور کار جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه مجلس قرار گرفت که نمایندگان با آن موافقت کردند.
در جریان بررسی این تقاضا، حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی به عنوان نماینده متقاضیان تحقیق و تفحص ضمن قدردانی از اعضای کمیسیون صنایع برای تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه گفت: این کار علیرغم شانتاژهای برخی از خبرگزاری ها و جریانات فاسد رخ داد که جای قدردانی دارد.
وی خطاب به نمایندگان گفت: اگر شما یک بار در زمان تصویب اعتبارنامه تان قسم یاد کردید من یک بار هم برای عضویت در هیأت رئیسه مجلس قسم یاد کردم. الان هم در محضر خدا، شما نمایندگان و ملت شریف ایران به قرآن مجید قسم یاد می کنم که جز حقیقت چیزی بیان نکنم و اگر در طول تاریخ مشخص شد من یا فرزندانم یا هفت نسل وابسته به من یک ریال قرارداد در رابطه با فولاد داریم از تمام حرف هایم عذر می خواهم و این را می پذیرم.
این نماینده مجلس با بیان اینکه کارخانه فولاد مبارکه یک کارخانه منطقه ای و استانی نیست و متعلق به ملت ایران است، گفت: گردش مالی فولاد مبارکه نزدیک ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یعنی بیش از بودجه عمرانی کشور و سودش ۲۰ هزار میلیارد تومان است. متأسفانه یک شبکه فساد تشکیل شده که قراردادهای مافیایی منعقد می کنند.
این عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه رهبری در بحث حقوق های نجومی فرمودند این حقوق های نامتعارف و ظالمانه که از حق افراد بی بضاعت است باید جلویش گرفته شود، مدعی شد: مدیرعامل فولاد مبارکه ۳۰ میلیون حقوق و ۵۰ میلیون پاداش دریافت می کند در حالی که ۳۰ درصد فولاد مبارکه مال سهام عدالت است که آن هم به افراد بدبخت، بی بضاعت و کسانی که نیاز دارند متعلق است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس ادامه داد: خانومی مجرد هر جا این آقا (مدیرعامل فولاد مبارکه) رفته دنبالش بوده، ماهی ۳۵ میلیون تومان حقوق می گیرد. بر چه اساس؟ منزلی در سعادت آباد به او دادند و چرا خواهر این خانم قرارداد ۱۰ ساله با فولاد بسته است. همچنین یک قرارداد با شرکت آلمانی بسته شده بود که آن را منتفی کرده و با یک شرکت چینی قرارداد بستند. گفته می شود این ها باید تا انتخابات حفظ شوند.
موسوی لارگانی با بیان اینکه رانت فولاد مبارکه ۴۰ هزار میلیارد تومان است، مدعی شد: این شرکت برای کمپین رسانه ای ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد بسته است. امیدوارم نمایندگان با رأی بالا به این تحقیق و تفحص رأی بدهند. قوه قضاییه هم مدیرعامل فولاد را ممنوع الخروج کند چرا که ایشان هم به خاطر مشکلات زیادی که دارد فرار خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، در ادامه، تقاضای تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه به رأی مجلس گذاشته شد که نمایندگان با آن موافقت کردند.
- محمد شجاعی
- کد خبر 27846
- بدون نظر
- پرینت