در هفته پیشرو قرار است دو اتفاق احتمالی در بورس رخ دهد، یک پذیرهنویسی بزرگ و احتمالا عرضه اولیه سرخابیها. در بازار طلا نیز یک مناسبت خاص وجود دارد که شاید به تحریک تقاضا در این بازار منجر شود. یک مقام صنفی گفته که همزمان با روز مادر ممکن است قیمت طلا کمی نوسان داشته باشد.
ابراهیم محمدولی، رئیس اتحادیه طلای تهران: چنانچه هفته آینده بازار ارز نوسان داشته باشد، ممکن است طلا هم اندکی گران شود اما امیدواریم بانک مرکزی برنامه کنترلی در بازار ارز داشته باشد تا بازار طلا قدری رونق پیدا کند.
مهدی پورمهر، کارشناس بازار ارز: اخیرا آمریکا اعلام کرده که سیاست بینالمللیاش مخصوصا درباره ایران نسبت به زمان ترامپ تغییر اساسی نکرده. گواه آن هم تحرکات نظامیای است که در خلیجفارس از خودش نشان میدهد. در ضمن با توجه اظهارنظرهایی که کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در مورد ایران و دشمنان ایران دارند و همچنین پاسکاریهایی که بین آمریکا و ایران در خصوص بازگشت به برجام و ادامه تعهدات برجام صورت گرفته به نظر می رسد فضای سیاسی هم برای کاهش نرخ ارز معقول نیست، این شرایط بیشتر به افزایش قیمت ارز کمک میکند.
سلمان نصیرزاده، کارشناس بازار سرمایه: هنوز بازار سهام جان نگرفته است که بخواهیم انتظار تغییر روند را داشته باشیم اما به نظر میرسد معاملات هفته آینده و فردا روندی متعادل خواهد داشت و باید منتظر واکنش بازار سهام به تصمیم مجلس در خصوص افزایش قیمت انرژی باشیم. همچنین به نظرم بازار سهام باید از لحاظ روانی نیز رشد کند و جو هیجانی و منفی بورس از بین برود.
روزبه شریعتی، کارشناس بازار سرمایه: با توجه به پتانسیل تجدید ارزیابی برخی از هلدینگهای بزرگ به نظر میرسد که بازار میتواند شرایط بهتری را تجربه کند تا حداقل با صفهای فروش سنگین مواجه نشود. هفته آینده نیز بازار شرایط بهتری را تجربه خواهد کرد و احتمالا بهصورت سنتی به پیشواز روندی سبز با رئیس جدید سازمان برای چند روزی خواهیم رفت. پیشبینی میشود که بازار حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد برای هفته آینده بالاتر از سطوح فعلی قرار گیرد. (دنیای اقتصاد)
باقر خادمی، کارشناس بازار سرمایه : چالشهای اصلی بازارگردانها عرضه و تقاضا است و بازارگردان موظف است زمانی که برای سهمی صف خرید تشکیل میشود جلوی صف خرید را بگیرد و زمانی که سهم صف فروش است سهم بخرد و نقدشوندگی سهمها را بالا ببرد. اتفاقی که در بحث عرضه افتاد این است که سهمها ریزش زیادی داشتند و زمانی که صف خرید میشود بازارگردان نباید در این نمادها عرضه کند زیرا سهمی که صلاح زیادی داشته و ارزندگی زیادی دارد نیازی به عرضه بازارگردان ندارد اما زمانی که سهمی رشد کرده و اصلا عرضه ندارد بازارگردان باید وارد عمل شود. برخی از شرکتها منابع کافی برای کار بازارگردانی در اختیار بازارگردان نمیگذارند و به تعهدات مالی خود عمل نمیکنند.
- محمد شجاعی
- کد خبر 28580
- بدون نظر
- پرینت