فریدون انتظاری بیان کرد: اگر محکم مقابل قاچاق بایستیم و با حمایت از تولید داخل در برابر شرکت های کره ای ایستادگی کنیم و پول اضافه به آن ها ندهیم، می توانیم این کشور را تنبیه کنیم.
سفیر اسبق ایران در کره جنوبی با تصریح بر اینکه کره جنوبی در حقیقت یکی از ایالت های آمریکا است، گفت: پس از انقلاب به عنوان نخستین سفیر در کره جنوبی فعالیت داشتم و این وضعیت وابستگی از ابتدا وجود داشته است. البته کره جنوبی مردم خیلی خوبی دارد اما دولتمردان آنها تحت آموزش آمریکایی ها هستند و در حال حاضر نیز ۵۰ هزار سرباز آمریکا در این کشور حضور دارد.
وی درباره سیاست های آمریکا در کره جنوبی اظهار کرد: یکی از راهبردهای آمریکا ترساندن این کشور از کره شمالی است و اشتباه کره شمالی نیز این بوده است که همیشه کره جنوبی را تهدید کرده است در حالی که آمریکا را باید بیشتر تهدید کند.
سفیر اسبق ایران در کره جنوبی درباره همراهی کره جنوبی با تحریم های آمریکا و خارج شدن نمایندگی های سامسونگ و ال جی از ایران عنوان کرد: تا زمانی که در کشور قاچاق وجود دارد، کشورهایی مانند کره جنوبی حداکثر استفاده را می برند زیرا جنس های خودشان را با وسیله قاچاق می فروشند و کره ای ها نیز به خوبی می دانند تا وقتی این دلالی ها و قاچاق وجود دارد، غمی ندارند و اگر این کشور به صورت رسمی در ایران حضور نداشته باشد، ایرانی ها به وسیله قاچاق محصولات این شرکت ها را می خرند.
وی تصریح کرد: اگر محکم مقابل قاچاق بایستیم و با حمایت از تولید داخل در برابر شرکت های کره ای ایستادگی کنیم و پول اضافه به آن ها ندهیم، می توانیم این کشور را به دلیل همراهی با آمریکا در تحریم ها تنبیه کنیم. به هیچ وجه مخالف ارتباطات نیستم اما این ارتباطات باید دو جانبه و به صورت انتقال فناوری باشد.
این دیپلمات با سابقه کشور با بیان اینکه تا زمانی که قاچاق وجود دارد، این بازار رسمی به صورت غیررسمی وجود خواهد داشت، عنوان کرد: کره ای ها همچنین با گرو گرفتن پول نفت ایران، به جای پرداخت پول، کالاهای خود را به کشور می دهند.
- محمد شجاعی
- کد خبر 17160
- بدون نظر
- پرینت