بازرگانان نیوز: سیدمحمد میررضوی اظهار کرد: صادرات گوجه فرنگی پیشتر برای یک ماه از اول تا ۳۱ فروردین آزاد شده بود، اما با توجه به اینکه این موضوع ۲۰ فروردین به گمرک ابلاغ شد، واحدهای تولیدی طی ۱۰ روز نتوانستند صادرات انجام دهند و درخواست کردند که مجددا صادرات این محصول آزاد شود که در پی آن، بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار صادرات رب گوجه فرنگی تا اطلاع ثانوی آزاد شد.
به گفته وی با توجه به اینکه میزان تولید گوجه فرنگی مشخص نبود، صادرات رب گوجه قبلا ممنوع شده بود تا قیمتها در داخل افزایش پیدا نکند، اما در حال حاضر کشت گوجه فرنگی خوب است و با توجه به نزولات آسمانی پیشبینی میشود که تولید گوجه فرنگی وضعیت خوبی داشته باشد
بنابراین با هدف حمایت از کشاورز و ایجاد انگیزه برای کشت گوجه صادرات رب گوجه فرنگی آزاد شده است.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران همچنین گفت که عموما نصف رب گوجه فرنگی تولیدی در سال، صادر میشود.
میررضوی در پایان خاطرنشان کرد که شیوع ویروس کرونا تاثیر زیادی بر صنایع کنسرو نداشته و به دلیل اینکه این محصولات در یک فرآیند حرارتی تولید میشود مردم رغبت بیشتری به استفاده از اینگونه محصولات به نسبت غذاهای آماده دارند.